Sonbahar Giyim Tarzı Neler?

Sonbahar Giyim Tarzı Neler?

Sonbahar aylarına uygun kombin nasıl yapılır?

Hemen hemen her kadın tarzıyla ön plana çıkmak ister. Bu yüzden de moda dünyasını takip etmekten hiç vazgeçmezler. Bunun başında da “Modaya uygun en kolay kombin nasıl yapılır?” araştırmaları gelir. İşte sana sunacağımız birkaç öneriyle hem modern hem de rahat bir kombin yapabilirsin.

Sonbahar Giyim Kombinleri İçin Öneriler

En trend parçaları tereddüt etmeden gardırobuna ekleyebilir ve iyi bir sonbahar giyim tarzı oluşturabilirsin. Böylece her gün kendi kendine sorduğun “En kolay kombini nasıl yaparım?” sorusunun cevabını da almış olursun. Hem yazlık hem de kışlık kıyafetler gibi farklı seçeneklerle istediğin uyumu yakalayabilirsin. Birbiriyle kolayca kombinlenen birkaç temel renk ile uyumlu parçaları birleştirebilir ve iyi bir gardırop oluşturabilirsin.

Mevsimlik Ceket

 Havalı görünmeni sağlayan mevsimlik ceket modelleri, kesinlikle tercih edilmesi gerekilen parçalar arasındadır. Öncelikle belirtmek gerekir ki, mevsimlik ceketlerde renk tercihini kiremit, camel veya kahve gibi sonbahar renklerinden yana kullanabilirsin. Mevsim geçişlerinin kurtarıcı parçaları olan bu ceketleri, jean pantolon ve beyaz spor ayakkabıyla kombinlemek rahat bir kombin ortaya çıkarır. Fakat istediğin klasik bir kombin ortaya çıkarmak ise, kumaş pantolonları veya etekleri tercih edebilirsin. Ayrıca klasik ayakkabı veya düz renk bir stiletto ile tamamlanan kumaş pantolonlar, çok trend bir görünüm yakalar.

Trençkot

Sonbahar kadın giyim ürünleri arasında gözde parçalardan biri olan trençkotlar çok fazla rağbet görmektedir. Belli bir dönemi olmayan trençkotlar ile yerine göre spor veya şık bir kombin yapabilirsin. Özellikle de casual giyimlerde sıklıkla tercih edilen trençkotlar soğuk renklerle bir araya geldiğinde formda bir görünüm kazandırır. Sneaker ya da oxford ayakkabı modelleri ile tamamlanan trençkotlar modayı yakalamana da yardımcı olur. Ofis tarzına uygun bir kombin içinse orta boy bir topuklu ayakkabı seçebilirsin. Pantolon, etek veya elbise fark etmeksizin kolaylıkla kombinlenebilen trençkotlara dolabında yer verdiğine pişman olmayacaksın.

Sonbahar Giyim Kombinlerini Keşfet!

 

Pantolon

Günlük hayatta pantolon, olmazsa olmaz parçalardan biridir. Bunun dışında iş hayatında, okul hayatında ve davetlerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Kot pantolon, kumaş pantolon veya keten pantolonlarla göz alıcı kombinlere imza atabilisin. Kot pantolonlarda en kolay şekilde düz renk tişörtlerle kombinlenebilir. Özellikle de son dönemlerin trendi olan basic model tişörtleri tercih ederek spor tarzına farklı bir hava katabilirsin. Kumaş pantolonları ise gömlek veya bluzlarla tamamlamak doğru bir tercih olacaktır. Yine aynı şekilde keten pantolonlarda gömleklerle tamamlanarak iyi bir uyum yakalayabilir. Tercih edeceğin şık bir ayakkabı tarzını en iyi şekilde yansıtmana yardımcı olur. Yapacağın kombinle birlikte konforu yakalamak istiyorsan spor ayakkabıları, şıklığı yakalamak istiyorsan klasik topuklu ayakkabıları tercih edebilirsin. Ayrıca düz topuk klasik ayakkabılarda sana keskin bir görünüm kazandırır.

Tüvit Ürünler

Sonbaharda da enerjini yansıtabilmek için tüvit ürünleri tercih edebilirsin. “Modern bir hava yakalamak istiyorum” diyenler tüvit ürünlerin klasikliğini rahat üstlerle tamamlayabilir. Topuklu, süet veya deri botlarda tüvit ürünlerle eşsiz bir uyum yakalayacaktır. Peki feminen bir stil için nasıl bir kombin yapabilirsin? Bunun için vazgeçilmez renklerden biri olan pembe tonlardaki üstleri tercih edebilirsin. Dizüstü çorap çizmeyle birlikte tamamlanan tüvit ürünler, sıradışı ve enerjik bir hava yakalamanı sağlar. Genç ruhunu yansıtmak içinse kot bir ceket veya mevsimlik bir sweat tercihin olabilir.

Sonbahar Ürünlerini Keşfet!

 

Dinamik Ve Enerjik Sonbahar Giyim Tarzı

Sıcak havalar yavaş yavaş aramızdan ayrılırken, yapacağın doğru kombinlerle mevsim geçişlerinde sağlığını da korumuş olursun. Bunun için dolabından ceketi ve trençkotu eksik etmemeni öneririz. Heleki sezona damga vuran blazer ceketler ile güçlü kombinler yapılabilir. Sonbahar giyim kombinleri için sana sunduğumuz bu önerilerden çekinmeden yararlanabilirsin. Böylece herkes, tüm enerjini ve dinamikliğini yaz mevsiminde bırakmadığını da görmüş olur.

Etiketler: sonbahar giyim tarzı sonbahar kadın giyim sonbahar giyim kombinleri

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler