Trend Elbise Kesimleri

Trend Elbise Kesimleri

Trend Elbise Kesimleri

Elbiseler, her gün için ideal bir giysidir. İster işe ister partiye gidiyor ol, her gün farklı bir elbise giyebilirsin. Elbiseler bu nedenle çok çeşitlidir ve her tür etkinliğe uygundur. Güzel bir elbise aynı zamanda sana mükemmel hissettirebilir. Bu nedenle farklı kesimlere sahip elbiseler kadın gardıroplarında mutlaka bulunmalıdır. Bu sayede acil davetlere, sabah işe ya da okula kısa sürede hazırlanabilir ve son derece şık görünebilirsin. Bununla birlikte elbiseler iki gruba ayrılabilir. Biri sıra dışı kesimlere sahip yaratıcı elbiseler, diğeri ise hayat kurtaran çok yönlü elbiselerdir. Trend elbiseler arasında bu iki kategoriye ait pek çok elbise görmen mümkün. Çünkü cut out, öpücük yaka, tek omuz ya da straplez elbiseler hem birer klasik hem de modern çağın vazgeçilmezleri. Sen de bu trend elbiseleri kombinlerine dahil etmeye karar verdiysen özelliklerini ve kombin fikirlerini yazının devamında bulabilirsin.

Elbiseleri Keşfet!

Her Gardırobun Olmazsa Olmazı: Cut Out Elbiseler

Dekolteli ya da asimetrik sıra dışı kesimli elbiseler her zaman dikkat çekici olmuştur. Bu nedenle bu tür özel kesimli elbiseler daha önceleri davetlerde ya da özel etkinliklerde giyilse de günümüzde sokak modasının önemli parçaları arasında yer alır. Örneğin cut out elbise modelleri göğüs üstü, altı veya yanlardan pencereleri bulunan elbiselerdir. Küçük dekoltelere sahip oldukları için hareketli görünüm oluştururlar. Bodycon gibi dar elbise modellerinde sık tercih edilen tasarımlardır. Gündelik giyiminde bu tür elbiselere yer vererek son derece şık görünebilir, tek parça ile mükemmel kombinler elde edebilirsin. Penye, pamuklu, saten ya da triko kumaşlardan yapılan cut out elbiseler renkli ve desenli olarak tasarlandığı için geceden gündüze farklı seçeneklerden oluşur. Aynı zamanda cut out modeller her ne kadar dekolteli elbiseler de olsa casual ve spor giyime de uygun pek çok seçeneğin vardır. Çünkü kadın elbiseleri stil olarak esnek yapıdadır ve ayakkabı, aksesuar ve takılarla farklı stillerde kullanılabilir. Diğer dekolteli elbiseler ise gerçek bir parti görünümü elde etmen için mükemmeldir. Göğüs, sırt, karın dekolteli elbise modelleri tıpkı cut out tasarımlar gibi çekici görünümü destekler ve topuklu sandalet gibi kombin ögeleri sayesinde istediğin görünümü elde etmeni garantiler. Fakat tabii ki dekolteli elbise modellerini de sokak stiline uyarlayabilirsin.

Romantik Kesime Sahip Kalp Yaka Elbiseler

Kalp yaka elbise ya da diğer adıyla öpücük yaka elbiseler oldukça uzun zamandır kadın gardıroplarını süsleyen parçalardan biridir. Kalp yaka elbiseler tıpkı cut out ya da dekolteli elbiseler gibi uzun, midi ya mini boy olarak tasarlanır. Özellikle midi kalp yaka tasarımlar retro görünüm için idealdir. Ancak kısa ve volanlı elbise kesimlerine de rastlayabilirsin. Bu sayede romantik kombinler için dilediğin boyda ve renkte bir kalp yaka elbise tercih edebilirsin. Diğer bir romantik elbise modeli ise straplez kesimdir. Straplez elbiseler hem düz hem de kalp şeklinde tamamlanabildiği için çok yönlü kullanıma uygundur. Omuzlarını açıkta bırakan bu mükemmel elbiseler genellikle belden daha dar, etek kısmında ise bol kesime sahiptir. Straplez kesime sahip midi boy elbise modelleri ise hem modern hem de klasik kombinlerin aranan parçalarındandır. Diz altı kesimi, straplez yaka ile bütünleşir ve dar yapısı kıvrımlı bir silüet oluşturur. Böylece ofis, gündelik ya da parti görünümlerinde yer verebilirsin.

Trend Ürünleri Keşfet!

Zarif ve Şık Kadınlar için Tek Omuz Elbiseler

Kadın gardıroplarında her zaman uzun, midi ya da mini boy elbise modelleri mevcuttur. Çünkü bu elbiseler günü her saatine uygundur ve hayat kurtarıcıdır. Tek omuz elbise modelleri de sürpriz davetler için mükemmeldir. Bir kısmı straplez gibi açık diğer kısmı askılı elbise modelinde tamamlanan bu elbiseler, sokak modasına uyum sağlamana yardımcı olur. Tek renk, parlak ya da çiçekli elbise olarak sunulan tek omuz kesimler, bileğe kadar uzun modellerle plaj görünümlerine de katkı sağlar. Özellikle uzun elbise modelleri son derece ferah hissetmeni sağlar ve sahilde hoş vakit geçirmen için tüm özelliklere sahiptir. Tek kol elbise modelleri arasında yer alan başka tasarım ise cut out ve mini olanlardır. Küçük dekoltesi, omuz kesimini destekler ve modern bir kombin yapmana izin verir. Benzer yapıda kullanabileceğin alternatif model düşük omuz elbise modelleridir. Düşük omuz straplez bir görünüm oluşturur, ancak kol detaylarına sahiptir. Kısa ya da uzun kol ile tamamlanan bu elbiseler de uzun zamandır kadın modasında yer alan tasarımlardan biridir. Bir hayli tasarım olduğu için düşük omuz mini, uzun elbise modellerini etkinliğin türüne göre seçebilir, ister kampüs ister mezuniyet kombininde kullanabilirsin. Quzu koleksiyonları modern ve retro elbise modelleri konusunda zengin bir yelpaze sunar. Sen de çok yönlü ya da hareketli elbiselerle gardırobunu güncellemek istersen Quzu elbiselerine göz atabilirsin.

 

Etiketler: Kalp yaka elbise, Cut out elbise, Volanlı elbise, Tek omuz elbise, Dekolteli elbise, Düşük omuz elbise

 

 

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?