Blazer Ceketler ile Yazlık Kombinler

Blazer Ceketler ile Yazlık Kombinler

Blazer Ceketler ile Yazlık Kombinler

Blazer ceketler, son dönemlerde pek çok kadının en sevdiği parçalar arasında. Ciddi bir havası olan bu ceketler, özellikle ofis ortamlarında oldukça şık kombinler oluşturmayı sağlıyor. Kışın sevilen bir parça olan blazer ceketlerden yaz aylarında da vazgeçmek istemeyebilirsin. Bunun için yaza uygun blazer ceket kombinleri oluşturabilirsin. Blazer ceket yaz kombinleri, hem sıcak günlerde rahat etmeni hem de şık görünmeni sağlar.

Elbiselerle Blazer Ceket Kombinleri

Yaz aylarında en sevilen parçalardan biri elbiselerdir. Sen de bu sıcak günlere uyum sağlamak için çeşitli elbiselerle kombin oluşturabilirsin. Özellikle kombininde blazer cekete yer vermek istiyorsan, mutlaka bir elbise blazer ceket uyumu denemelisin. Tercih ettiğin elbisenin üzerine uyumlu renkte ve boyda bir yazlık blazer ceket kadın modeli alabilirsin. Blazer ceket elbise kombini yapacaksan, ceketinin boyunun elbisenin boyundan daha uzun olmasını tercih edebilirsin. Böylece daha ikonik bir görünüm oluşturabilirsin. Aynı zamanda sıcak yaz günlerinde de konfor elde edebilirsin. Eğer uzun ya da midi boy bir elbise ile blazer ceket kombini yapacaksan, crop blazer ceketleri kullanabilirsin. Böylece hem elbisenin şıklığını öne çıkarabilir hem de blazer ceket tarzından vazgeçmek zorunda kalmazsın.

Blazer Ceketleri Keşfet!

Etek, Crop, Blazer Ceket Üçlüsü

Yaz aylarında blazer ceketlerle yapabileceğin en güzel kombinlerde etek ve crop kullanabilirsin. Bu sayede sıcak günlerde terlemeden gün boyu kombinini taşıyabilirsin. Blazer ceketinle aynı boyda bir mini etek ve üstüne de straplez bir büstiyer ile tarzını konuşturabilirsin. Üstüne alacağın blazer ceketin rengi kombinine uyumlu bir patlak renk olursa, ikonik stilini yansıtabilirsin. Blazer ceket etek kombinleri için etek ve crop tercih edeceksen, farklı tasarımlara sahip parçaları bulabilirsin. Yaz aylarında kısa bir blazer ceket ile midi ya da uzun etekleri kombinleyebilirsin. Böylece sıcak günlerde daha rahat edebilirsin. Blazer ceketinin boyunu eteğine göre ayarlayabilirsin. Eteğinin tasarımı da ortaya çıksın istiyorsan, crop model ceketleri tercih etmende fayda var. İster eteğinin çok az görünmesini sağlayarak gizemli bir tarz oluşturabilir, istersen tüm parçaların dikkat çekmesi için eteğini uzun tercih edebilirsin.

Trend Ürünleri Keşfet!

Blazer Ceket Kombinini Şortla Tamamla

Yaz aylarında konforundan ödün vermeden hem şık hem de sportif görünmen mümkün. Bunun için blazer ceketlerle birlikte şortları kombinleyebilirsin. Özellikle kot şort blazer ceket kombini, yaz aylarının en iyi seçeneklerinden. Dilediğin renkte bir keten blazer ceket altına kot şort giyerek sokak modasına uyum sağlayabilirsin. İstersen keten şortlarla daha ciddi bir tarz da elde edebilirsin. Ayrıca yaz aylarının sıcak günlerinde blazer ceket şıklığı ile kombin oluşturmak istiyorsan, kısa kollu modelleri de tercih edebilirsin.

Yazlık şık kombinler oluştururken gardırobundaki herhangi parçaları bir araya getirdikten sonra üzerine blazer ceket alabilirsin. Böylece sıradan bir kombini anında göz alıcı bir görünüme kavuşturabilirsin. Tabi blazer ceketinin yazlık olması çok daha iyi olur; böylece gün boyu ceket şıklığını üzerinde taşıyabilirsin. Aynı zamanda yaz geceleri serin olduğunda blazer ceketin sayesinde üşümezsin de. Farklı desen ve renklerdeki blazer ceketler arasından özellikle parlak renkli ve ikonik desenli olanları tercih ederek yazın canlılığına uyum sağlayabilirsin.

Sen de blazer ceket yazın nasıl giyilir diye merak ediyor ve yaz aylarında da şıklığından ödün vermek istemiyorsan, hemen Quzu’ya girebilirsin. Birbirinden güzel blazer ceketleri inceleyebilir ve kombinlerine eşlik edecek etekleri, şortları, elbiseleri bulabilirsin. Quzu sayesinde yaz aylarında da blazer ceketlerden vazgeçmene ve rahatından taviz vermene gerek yok!

Etiketler: Keten blazer ceket Yazlık blazer ceket kadın Blazer ceket etek kombinleri Blazer ceket yazın nasıl giyilir Blazer ceket yaz kombinleri Yazlık şık kombinler

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler