Bu Senenin Moda Renkleri Neler?

Bu Senenin Moda Renkleri Neler?

Bu Senenin Moda Renkleri Neler?

Yazın cıvıltısı ve enerjisine ayak uydurmak için bu senin moda renkleriyle kombinler yapabilirsin. Elbiseden pantolona, bluzdan cekete, ayakkabıdan çantaya kadar dolabında yer verdiğin parçaları bu renklerde tercih edebilirsin. Eğer yeni parçalar alacaksan 2022 moda renkleri senin için iyi bir yol gösterici olabilir. Dolabındaki parçalarla kombin yapacaksan da bu senin moda renginde bir aksesuar alabilir ve kombinlerinle 2022’ye ayak uydurabilirsin. İkonik bir görünüm elde etmek ve kombininle tüm dikkatleri üzerine çekmek senin elinde! Bunun için tek yapman gereken tarzına uygun parçaları bir araya getirerek 2022’nin trendlerine uyum sağlamak. İşte bu senenin moda olan renkleri ile yapabileceğin en güzel kombin önerileri!

2022 Yaz Aylarında Hangi Renkler Moda?

Eğer modayı yakından takip ediyor ve uyum sağlamak istiyorsan, öncelikle trend renkleri bilmelisin. Tercih edeceğin parçaları bu renklerde seçerek herkesin beğenisini kazanabilirsin. Bu senenin moda renkleri gerçekten yazın enerjisini tam olarak yansıtıyor. Pembe ve mavi tonlarının hakim olduğu kombinler bu yaz oldukça moda. İster bu iki rengi bir araya getirerek cıvıl cıvıl bir görünüm yakalayabilir, istersen de sadece birini kullanarak kombinlerine ikonik bir dokunuş yapabilirsin. Pembe bol paça bir pantolon üzerine mavi bluz giyerek günlük ve sportif şıklık elde edebilirsin. Eğer istersen bu renklere ayakkabı veya çantanda yer vererek aksesuarlarınla ön plana çıkabilirsin.

Yaz aylarının en moda renkleri arasında mavi tonları, turkuaz ve yeşil de yer alıyor. Daha önce de dediğimiz gibi bu yıl, rengarenk kombinler öne çıkıyor. Mavi tonları ve turkuazı aynı kombinde kullanarak ton sür ton bir tarz yakalayabilirsin. Bu renklerde şort crop kombini yapabilir ve yeşil bir çantayla da tarzını tamamlayabilirsin. Tabii ki yaz denince akla ilk gelen renklerden biri de neonlar. Kombinlerini patlatmak, iddialı bir tarz elde etmek ve küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmak istersen, bu yaz yapacağın kombinlerde dilediğin neon renge yer verebilirsin. “Ben yazın da sadelikten yanayım” diyorsan, bu yaz sana uygun bir renk de öne çıkıyor: Ekru. Klasik şıklıktan vazgeçemeyenlerdensen 2022 yaz modası renklerinden olan ekru bir elbise kombini yapabilirsin.

Neon Ürünleri Keşfet!

2022 Sonbahar Moda Renkleri Neler?

Yavaş yavaş yaz bitimine yaklaşılan şu günlerde sen de çoktan “bu sene hangi renk moda” diye düşünmeye başladıysan, trendlere göz atabilirsin. 2022 sonbaharında öne çıkan renkler: Koyu mavi, koyu yeşil tonları, fuşya, kiremit ve kahverengi tonları. Sonbaharın renk geçişli havasına uyum sağlayan bu renkler ile tam olarak modaya uygun bir kombin yapabilirsin. Bunun için öncelikle tarzına hitap eden renkleri seçmelisin. Ardından seçtiğin parçanın bu renklerini tercih ederek tam bir sonbahar görünümü elde edebilirsin. Kombinlerini oluştururken bu renkleri yalnız bir parçada ya da kombininin tamamında kullanabilirsin. Bu tamamen senin zevkine ve tarzına kalmış!

Moda Renkleri Keşfet!

Eğer kombin oluşturma konusunda çok kararsız kalıyorsan, 2022 moda renkleri ile bu kombinleri de deneyebilirsin:

Kiremit ve koyu yeşili bir arada kullanmak iyi bir görünüm elde etmeni sağlayabilir. Bunun için kiremit rengi bir bluz ile kot kombini yapabilirsin. Sonbaharın serinliğini de göz önünde bulundurarak üzerine ince koyu yeşil renk bir ceket alabilirsin.

Aksesuarlardan vazgeçemeyenlerdensen, dilediğin gibi bir kombin oluşturduktan sonra fuşya bir fular alabilir, rengarenk üretilen küpeler arasından koyu mavi renkte olanlara da şans tanıyabilirsin.

Ofis şıklığı için bir kombin önerisi istersen de; kahverengi ve kiremit tonlarını aynı anda kullanmayı düşünebilirsin. Bu sayede ciddi bir görünüm elde edebilir ve klasik şıklığından da vazgeçmek zorunda kalmadan modaya ayak uydurabilirsin.

Sen de yılın moda trendlerini yakalayan birbirinden şık kombinler için QUZU koleksiyonlarını inceleyebilir, tarzınla gittiğin her ortamda dikkat çekebilirsin!

 

Etiketler: bu senenin moda renkleri bu sene hangi renk moda 2022 moda renkleri

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler