Desenli Giyim Modellerinde Neler Trend?

Desenli Giyim Modellerinde Neler Trend?

Desenli Giyim Modellerinde Neler Trend?

Hemen her yılın moda trendleri arasında yer alan desenli elbise, gömlek, etekpantolon ve daha pek çok parça hareketli görünümler oluşturmana ve kendine özgü stilini ortaya çıkarmana yardımcı olur. Her sezon dama, floral, damask, kilim gibi farklı desenler trend olabilir, ancak bir de hiç bir zaman modası geçmeyen desenler mevcuttur. Bunlar ise her kadının gardırobunda mutlaka bulunmuş ya da bulunan leopar, zebra, dama, çizgi ve çiçek desenli elbise ya da etek, gömlek modelleridir. Rengarenk stilleri ile yaz-kış giyilebilen bu desenleri günlük ya da davet kombinlerine dahil ederek sıra dışı kombinler oluşturman da mümkün. Özellikle retro stillere dönüşlerin yoğun bir şekilde trendleri etkilediği dönemlerde dilediğin desenli alt üst takım ya da desenli pantolonu birbiri ile eşleştirebilirsin.

1970-1990 arası yıllarda etkin bir şekilde modada yer alan desenli etek üst takım modelleri artık zamansız parçalara dönüştüğü için hemen her yerde karşılaşabileceğin giyim ürünleri arasında. Bu tür kıyafetler hem takım hem de tek alt-üst şeklinde de giyilebilir ve puantiyeli pantolon gibi ikonik modellerle mükemmel eşleşir. Puantiye ya da geometrik desen daha sade tasarımlar olduğu için ister çiçek ister zebra desenli gömlek gibi dikkat çekici parçalarla kombinleyebilirsin.

Desenli Takımları Keşfet Keşfet!

Gardıropların Vazgeçilmezi: Hayvan Desenleri

Desenli pantolon modelleri dar paça, İspanyol paça ya da kapri olması fark etmeksizin hemen her türde öne çıkan bir görünüme sahiptir. Kombini anında canlandıran bu parçalar canlı renklere ya da nötr tonlara sahip olabilir. Örneğin dama desenli pantolon çeşitleri genellikle siyah-beyaz olarak bilinir, ancak kırmızı-beyaz, pembe-beyaz gibi soft renklerin karışımı olarak da tasarlanır. Birçok desenli pantolon modelleri ise kontrast renklere sahiptir. Bu sayede kombininde daha çok renk tercih edebilir, mevcut gardırobunu bu pantolonlara eşlik etmesi için rahatlıkla kullanabilirsin.

Dama gibi örüntü desenlere ek olarak moda trendlerinde öne çıkan inek desenli pantolon modelleri ise sıklıkla kahverengi ve siyah beyaz tasarlanır. Bu tür hayvan motifleri içeren zebra desenli pantolon modelleri de tıpkı dama ya da inek deseni pek çok kombinde kullanılabilecek çok yönlülüğe sahip. Sen de pantolonlarını desenli tercih ediyorsan dama ya da inek desenleri sade gömlek ve bluzlarını hareketlendirmek için kullanabilir, cesur stilini ortaya çıkarabilirsin.

Baharın Habercisi Çiçek Desenli Elbiseler

Tüm yıl giyilmesine rağmen yaz ve bahar ayları ile özdeşleştirilen çiçek desen elbise modelleri minimidi ve maksi seçenekleriyle her kadına hitap eden görünümlere sahiptir. İnce ve rahat kumaşları, canlı renkleri ve modern stilleri ile tek parça şıklığı elde etmene yardımcı olur. Örneğin, papatya desenli elbise ile sade beyaz bir sandalet ve hasır bir şapka tercih ederek hem günlük hem de plaj kombini elde edebilirsin. Papatya gibi küçük-büyük çiçek desenli mini elbise çeşitleri kabarık omuz, flare etek, büzgülü etek ya da dekolteli tasarımlarıyla dikkat çekici kombinler de yapabilirsin. Oldukça çeşitli tasarımlar sahip çiçek desenli kadın elbise modelleri, leopar desenli elbise seçenekleri gibi zamansızdır. Sen de gardırobunda asla modası geçmeyecek parçalara yer vermek istersen hayvan ya da floral seçeneklere göz atabilirsin. Bununla birlikte çok renkli desenler bilindiğinin aksine daha rahat kombinleme imkanı sunar. Herhangi bir renk ya da desenle karıştırılabilmeleri sayesinde üzerinde çiçekler açmasına izin verebilir ya da çizgilerle nostaljik kombinler yapabilirsin.

Desenli Ürünleri Keşfet!

 

Leopar Desenli Etek Nasıl Kombinlenir?

Hayvan desenleri uzun yıllardır kadın modasında gördüğü ilgi ile bilinir. Hem karmaşık hem de sade çeşitleri ile kombinlere farklı bir katman kazandıran leopar desenli etek modellerini kombinlemek oldukça zahmetsizdir. Birkaç püf nokta ile kısa sürede şık görünümlere imza atmanı sağlayan hayvan desenli etek çeşitleri hem farklı desenler hem de renk tonlarıyla mükemmel görünür. Leopar desenli bluz çeşitleri ile tam bir takım oluşturabilir desenli etek üst takım kombinleri yapabilirsin. Çizgi ya da zebra desenli gömlek çeşitleri ile leopar eteğini eşleştirebilir farklı hayvan desenlerini üzerinde taşıyabilirsin. Çiçek desenli eteklerde olduğu gibi desenin büyüklüğüne göre kombin yaparak rengi fark etmeksizin bir uyum yakalayabilir, gardırobunda bulunan desenli bluz çeşitlerini özgürce kullanabilirsin. Çiçekli etek çeşitleri hem küçük hem de büyük desenlerden oluşabilir. Bu sayede gardırobundaki pek çok parçayla rahatlıkla kombinleyebilirsin. Çiçekli bluz modellerini ise daha çok desen içeriğindeki renkleri barındıran parçalarla birlikte giyebilirsin.

Sokak modasına uyum sağlayabileceğin ve hatta yön verebileceğin desenli giyim ürünlerini QUZU koleksiyonlarında bulabilir, özgün stilini yansıtan kombinlere imza atabilirsin.

Etiketler: leopar desenli elbise çiçek desenli elbise papatya desenli elbise inek desenli pantolon desenli gömlek desenli pantolon zebra desenli pantolon leopar desenli etek leopar desenli bluz çiçek desenli etek zebra desenli gömlek dama desenli pantolon

Son Blog Yazıları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

  • Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın

    Crop Blazer Ceketle Trendleri Yakalayın