Desenli Tişörtler ile Tarzını Yansıt

Desenli Tişörtler ile Tarzını Yansıt

Desenli Tişört Modelleri

Baskılı tişörtler her zaman gardıropların en temel parçaları arasında yer alır. Işıltılı etekler ile eşleştirilen desenli tişört modelleri, harika birer parti kombini olur. Monokrom renklerde bir pantolon ceket takımın içine giyildiğinde ise desenli tişört resmiyet kazanır. Egzersiz yaparken, evde zaman geçirirken, alışverişe kahve molası verirken giyilen baskılı tişörtler hemen her kıyafet ile kolayca eşleşir. Neredeyse tüm okazyonların vazgeçilmezi olan renkli tişörtleri gardıropların anahtar parçası yapan başlıca özellik, şüphesiz diğer her parça ile kolayca uyum yakalayabilmesidir.

Baskılı Tişört Kombin Önerileri

Çok baskılı tişört modelleri, farklı renk seçenekleri ve desenleri ile gardıropların mevsimsiz kıyafetleri arasında yer alır. Alışılagelmiş moda kalıplarının birkaç sezon öncesinden yıkılması ile desenli ve renkli tişörtler için sokak stili ile sınırlı kalmadığını ve her kombin ile tamamlandığını söylemek doğru olur. Slogan baskılı, hayvan desenli, nakış işlemeli ya da floral detaylı tişört seçeneklerinde seni en iyi yansıtan modeli bulmak için Quzu tasarımlarını inceleyebilirsin.

Günün her saati şıklığından ödün vermeyenlerin tercihi olan desenli tişörtler ile spor veya klasik bir stil oluşturmanın yolu doğru parçaları eşleştirmekten geçer. Örneğin; canlı renklerde baskılı crop tişört ve tayt kombini ile rahat ve şık bir görünüm yakalayabilirsin. Aynı tişörtü uzun ceket ve klasik kesim kumaş pantolon ile eşleştirdiğinde ise ofis stiline uyarlayabilirsin. Baskılı tişört modelleri ile birlikte giyeceğin diğer parçaları katılacağın etkinliğe göre belirlemen yol gösterici olacaktır. Resmi bir iş toplantısı, yakın arkadaşlarla öğle yemeği, sabah yürüyüşü, akşam saatlerinde eşlik edilecek bir davet gibi gece – gündüz etkinliklerinde giymek üzere baskılı tişörtleri farklı stillere rahatlıkla uyarlayabilirsin.

Tişörtleri Keşfet!

Baskılı Tişörtler ile Renk Uyumu Nasıl Yakalanır?

Baskılı bir tişörtü öne çıkarmak için birlikte kombinlediğin parçanın düz renkte olması doğru bir tercih olur. Örneğin Quzu tişört kategorisinde yer alan Tropikal Leopar Baskılı Crop Tişört modelini beyaz renkte jean pantolon ile kombinleyebilirsin. Diğer yandan tişörtün üzerindeki deseni oluşturan renklere bağlı kalmak istemiyorsan, tamamlayıcı parça olan gömlek, pantolon, etek veya ceketlerde minimalist renk seçimlerini kullanabilirsin. Örneğin; Troklu Baskılı Tişört Antrasit için denim kumaştan tasarlanmış paraşüt pantolon iyi bir seçim olabilir. Desenli crop tişörtler ile birlikte kombinlediğin kıyafetlerin baskın renk tonlarında olmaması, tişörtünü star parça haline getirmenin en belirgin yoludur. Baskılı tişörtler ile kombinlenen tamamlayıcı kıyafetlerin kendinden desenli kumaşlar, asimetrik kesimlerden oluşması, stilinin boğulmasına ve karmaşık görünmesine neden olur. Çok baskılı tişört modelleri ile eşleştirilen renk seçenekleri şöyle sıralanır:

  • Pastel renkler:

Pembe, sarı, mavi, yeşil, lila renkler ve alt tonları

  • Nötr renkler

Bej ve kahve tonları

  • Minimalist renkler

Siyah, beyaz, antrasit, lacivert

  • Neon renkler

Fuşya, turuncu, mor, sax mavisi, fıstık yeşili

Trend Ürünleri Keşfet!

Vücut Tipine Göre Desenli Tişört Modelleri Nasıl Seçilir?

Gardırop stilini oluştururken vücut tipini göz önünde bulundurman, farklı renk ve desenlerde tasarlanan kıyafetlerin arasından sana yakışan parçaları model ve kesimlerine göre seçmen anlamına gelir. Doğru tişört modelini belirlemek, olduğundan kilolu görünmeni engellediği gibi benzer biçimde üst ve alt bedenin arasında denge oluşturur. Böylece her ortamda kendini şık ve rahat hissedebilirsin.

Vücut Tipine Göre Desenli Tişört Seçerken Dikkat Edilecek Ayrıntılar Nelerdir?

  • Tişört üzerindeki baskının genişliği üst beden ölçüsü ile orantılı olmalıdır.

  • Desenli crop tişörtler bel bölgesini açıkta bırakır. Bu nedenle kum saati beden tipi için ideal kesimdir.

  • Oversize baskılı tişörtler omuz kesimi kol boyuna uzandığından daha kilolu gösterebilir. Tişörtün fazla dökümlü durmasını istemeyenlerin bir beden küçük seçim yapması doğru olur.

  • Desenli tişörtler arasındaki açık renk seçenekleri üst bedenin olduğundan daha ince görünmesini sağlar.

  • Koyu tonlarda zemin üzerine tasarlanan baskılar ise üst bedenin daha uzun görünmesine yardımcı olur.

  • Kolsuz kesim desenli tişörtler omuz mesafesini uzatacağından proporsiyonu dengeler.

Stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olan baskılı tişörtler, her mevsim kolaylıkla kombinlenebilir. Sen de Quzu’nun çok baskılı tişört modellerini keşfetmek ve kendi stilini yaratmak için quzu.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsin.

Etiketler: Desenli tişört modelleri, Baskılı tişörtler, Renkli tişörtler, Baskılı crop tişört, Çok baskılı tişört modelleri, Desenli crop tişörtler

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler