Parti ve Özel Günler için Şıklık Rehberi

Parti ve Özel Günler için Şıklık Rehberi

Parti ve Özel Günler için Şıklık Rehberi

Her kadın, özel gün ve davetlerde zarif kıyafetlerle dikkat çekmeyi sever. Hangi yaşta olursan ol, sana yakışacak ve bedeninle uyumlu görünecek davet elbiseleri sayesinde özel günlerde yıldız gibi parlayabilir, ışıltınla göz kamaştırabilirsin. Herkesin adeta şıklık yarışına girdiği partilerde; pul payetli takımlarsaten elbiseler veya mini şık elbise modelleri arasından seçim yapman mümkün. Seçtiğin giyim ürünlerini doğru bir şekilde kombinlediğinde hayalindeki görünüme kolayca ulaşabilirsin. Peki, parti ve davette ne giyilir? Elbiseler ve şık alt üst takımlar nasıl kombinlenir? İşte sana özel hazırladığımız parti kombin önerileri rehberi…

Parti Kıyafetleri Nelerdir?

Düğün, nişan gibi özel günler ve partiler hayatının bazı dönemlerinde katılabileceğin etkinlikler arasında. Bu farklı organizasyonlarda stiline hitap eden kıyafet tercihleri yaparak değişik tarzlar oluşturabilirsin. Sen de özel günlerde farklı parçalar giymek istiyorsan aşağıdaki önerileri inceleyebilirsin:

Tek Omuz Elbise: Son zamanların trendi olan tek omuz elbise modelleri modern görünümü ve farklı kesimiyle son derece dikkat çekici. Tek omuz saten elbise çeşitleri satenin parlak dokusuyla birleştiğinde parti şıklığı için ideal seçeneklerden biri haline geliyor. Eğer tek omuzlu tasarımlardan hoşlanıyorsan katıldığın etkinliklerde tek omuz bluz modellerini, etek ve pantolonlarla kombinleyerek stil sahibi bir görünüm yakalayabilirsin.

Parti Ürünlerini Keşfet!

Volanlı Elbise: Volanlı elbise modelleri düğün ve nişan gibi etkinliklerde sıkça tercih edilen giyim ürünlerinden. Etek ucu volan detayıyla hareketlendirilen bu modellerin üst kısmı da volan kesimlerden oluşabiliyor. Volanlı elbise seçiminde mavi, yeşil ve pembe gibi canlı renklerin yanı sıra siyah ve beyaz gibi sade renklerde seçimler yapmak mümkün. Ayrıca kış aylarında volan detaylarıyla süslenmiş kadife elbise modellerini de tercih edebilirsin.

Saten Gömlek: Tek parça şıklık arayışında olanların seçimi saten gömlekler. Yapısı gereği parlak bir dokusu olan saten, sade pantolon ve etek modelleriyle kombinlendiğinde göz alıcı görünümler sergiliyor. Özellikle siyah, beyaz ve pudra renklerde öne çıkan saten gömlek modelleri, kadın kumaş pantolon ürünleriyle kombinlendiğinde partiler ve gündüz organizasyonları için dozunda şıklık sunuyor. Ayrıca zengin görünümlü üstlerden hoşlanıyorsan pul payet işlemeli bluz ve saten büstiyer gibi ürünlere de şans verebilirsin.

Fırfırlı Elbise: Etek ucunda veya tüm etek bölümünde fırfırlar olan fırfırlı elbise modelleri, uzun veya kısa kesimleriyle dikkat çekici. Düğün, nişan veya özel gün etkinliklerinde hareketli bir görünüm için seçeceğin fırfırlı elbisenle bakışları üzerinde toplayabilirsin. Fırfır detayını daha minimal şekilde kullanmak istersen o halde fırfırlı bluz modelleri tam sana göre!

Anvelop Kesim Elbise: Davet elbiseleri arasında öne çıkan anvelop kesim elbise modelleri kumaşların birbirinin üstünde birleştiği stili ifade ediyor. Retro bir şıklığa sahip olan anvelop elbiseleri, küçük vintage çantalar ve retro küpelerle tamamlayarak nostaljik esintili bir tarza sahip olabilirsin.

Parti Kıyafetleri Nasıl Kombinlenir?

Pul, payet, şifon, işleme ve saten gibi ayrıntılarla dolu olan elbiseleri doğru şekilde kombinleyerek stil yarışında öne geçebilirsin. İşte bilmen gereken detaylar…Kış aylarının kurtarıcı parçalarından olan kadife etek ve üstler güncel stiller oluşturmana yardım edebilir. Gündüz davetlerinde ve özel günlerde sıcacık tutan kadife modellerden yana seçim yapabilir, kıyafetinin altına kalın tabanlı botlar giyebilirsin.

Özel Davet Kombinlerini Keşfet!

Gül kurusu, pudra ve bebe mavisi gibi soft renklerde elbiseler tercih ettiğinde çanta ve aksesuarlarını nude renklerden seçerek sade tarzını aksesuar seçiminde de sürdürebilirsin.

Pul, payet, saten ve işleme gibi detaylarla süslü elbiseler veya bluzlar giymeyi tercih ediyorsan ayakkabı ve çanta seçiminde daha minimal tercihler yaparak göze hoş görünen bir duruşa sahip olabilirsin.

Kurumsal etkinliklerde saten gömlek ve tek omuzlu bluz modellerini, etek ve bol kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsin. Arkadaş partilerinde ise bu parçaları, jean modelleri ve stiletto’larla eşleştirerek cool bir görünüm yakalayabilirsin.

QUZU’nun senin için özel olarak tasarladığı parti kıyafetleri ile şık davetlere ve partilere hazırsın! Yukarıdaki davet giyim önerileri ışığında doğru parçaları bir araya getirerek partinin yıldızı olabilir, tüm gece adından söz ettirebilirsin.

 

Etiketler: parti kombin önerilerileri, davet giyim önerileri, davette ne giyilir, pulpayet işlemeli bluz,etek, pulpayetli takımlar, saten elbiseler, saten büstiyer, kadife elbise ve kadife etek ve üstler, mini şık elbise. şık alt üst takımlar

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?