Sezonun Göz Alıcı Rengi; Kobalt Mavisi!

Sezonun Göz Alıcı Rengi; Kobalt Mavisi!

Sezonun Göz Alıcı Rengi: Kobalt Mavisi!

Pantone Renk Enstitüsü'ne göre 2023 yılının moda rengi Viva Magenta, ancak renkler tabii ki bu hoş morumsu pembe ile sınırlı değil. Çünkü 2023, teknolojik gelişmelerden etkilenen bir renk yılı. Örneğin galaktik kobalt, gelişen meta evrenini ve içinde bulunduğumuz uzay çağını temsil ediyor. Bu nedenle canlı maviler ve pembeleri vitrinlerde sık görebilirsin. Sen de bu modern çağın bir parçası olmak istersen kobalt mavisi ile benzersiz kombinler yapabilir, kendi stilinle sokak modasına ilham verebilirsin. Çünkü kobalt mavisinin en önemli özelliği hemen her ten rengine uyum sağlaması ve özellikle zıt renklerle mükemmel görünmesi. Kobalt mavisinin zıt renkleri ise turunçgil renkleridir. Bununla birlikte mavi tonları mor, pembe, sarı ve tabii ki beyaz gibi nötr renklerle de muhteşem görünür. Canlı ve gizemli bir renk olan kobalt mavisi ile özgürce kombin yapabilir, görünümlerini mavi tonları etrafında yeniden şekillendirebilirsin.

Trend Ürünleri Keşfet!

Kobalt Mavisi ile Kombinlenebilecek Renkler

Kobalt mavisi, canlı, parlak ve göz alıcı tona sahip olduğu için çivit ve saks mavisine oldukça benzer. Ancak kobalt mavisinde biraz daha pastel alt ton vardır. Bu sayede hem parlak hem de diğer pastel renklerle mükemmel kombinlenir. Örneğin, kobalt mavisi gömlek ile indigo kot pantolon giyebilir, aksesuarlarını lacivert renklerde seçebilirsin. Daha hareketlli kombin için fuşya ayakkabı ve aksesuarlar seçmen yeterli. Fakat kobalt mavisinden ilham alarak daha dikkat çekici kombinler yapmak istersen beyaz ya da siyah gibi nötr renkler yerine limon sarısı, portakal turuncusu ya da leylak moru tercih edebilirsin. Kobalt mavisinden daha çok yararlanmak istersen her zaman kombindeki en büyük ve gösterişli parçayı bu mavi renkte kullanabilir, diğer farklı renkteki parçaları minimumda tutabilirsin. Örneğin kobalt mavisi elbise giyebilir, hardal sarısı sandalet, neon pembe el çantası ve rengarenk küçük takılar kullanabilirsin. Kobalt mavisi tişört, etek, gömlek ya da elbise olması fark etmeksizin kombininde bu muhteşem rengi tercih ederek modern görünümler yaratabilir, yılın trend renkleriyle kendi stilini gösterebilirsin.

Sezonun Trend Rengi ile Kombin Önerisi

Kobalt mavisi oldukça canlı bir renk olduğundan üzerinde küçük bir parça olsa da dikkat çekici görünebilirsin. Çünkü bu hoş mavinin saks ya da çivit gibi kendine özgü bir tonu ve göz alıcı bir ışığı var. Bu sayede hem gündelik hem de özel davet kombinlerinde kullanabilirsin. Tabii ki kobalt mavisi tişört ve eşofman altı tercih ederek spor stil elde etmen de mümkün. Gündelik giyimde yan yırtmaçlı mavi pantolon ile fuşya crop tişört tercih edebileceğin gibi monokrom stilde kombin için baştan ayağa kobalt mavisi parçaları da kullanabilirsin. Böyle bir kombinde düğüm detaylı mavi crop bluz, dokulu bol paça mavi pantolon ve tabii ki mavi sandaletleri eşleştirebilirsin. Böylece kobalt mavisinden oluşan modern bir kombine imza atabilirsin. Öte yandan bu mavi desenli kıyafetlerle eşleştirmek için de son derece uygundur. İçinde sarı, yeşil, fuşya, pembe, turuncu ya da kırmızı gibi enerjik renklerin bulunduğu bir gömlek, kobalt mavi pileli etek ve sarı sandaletler mükemmel bir yaz kombini olabilir.

Trend Ürünleri Keşfet!

2023 Trend Renk Önerileri ile Modern Kombinler

Viva Magenta'nın yanı sıra yağ yeşili, kobalt mavisi, lapis mavisi, pancar moru, koyu kırmızı, turunçgil, şeftali renkleri de ön planda. Bu nedenle rengarenk bir moda yılı seni bekliyor olabilir. Modern kombinler yapman için gardırobunu gözden geçirmen ve bu gözde renklere yer açman gerekebilir. Yeşil, mavi, sarı ve pembenin birkaç tonu trend renkler arasındayken elbette gri, kahverengi, bej gibi renklerin de pek çok alt tonu mevcut. Bu sayede dilediğin rengi seçerek gardırobunda eşleştirmeye başlayabilirsin. Dikkat çekici renklerden hoşlanıyorsan kobalt mavisini merkeze koyabilir, diğer parçaları uyumuna göre eşleştirebilirsin. Örneğin kobalt mavisi triko oversize kazak modellerini elbise olarak değerlendirebilir, beyaz bügülü çorap, saks mavisi Mary Jane ayakkabı ile kombinleyebilirsin. Kobalt mavisi alt ve üst giyim seçeneklerinin yanı sıra dış giyimde de oldukça popüler. Mavi büzgülü bluz ve fuşya şort etek giyebilir, blazer ceket modeliyle tamamlayabilirisn. Kobalt mavisi kazak, etek, elbise, gömlek, pantolon ve daha pek çok parçayla karşına çıkacağı için yazdan kışa kadar dört mevsim bu hoş rengi kullanmaya devam edebilirsin. Sen de kobalt mavisinin büyüleyici tonunu kombinlerine dahil etmek istersen Quzu koleksiyonlarında yer alan tüm mavi parçalara göz atabilirsin.

Etiketler: Kobalt mavisi gömlek, Kobalt mavisi tişört, Sezonun trend rengi ile kombin önerisi, Kobalt mavisi ile kombinlenebilecek renkler, 2023 trend renk önerileri,

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler