Sokak Stilinde Popüler Ürünler

Sokak Stilinde Popüler Ürünler

Sokak Stilinde Popüler Ürünler

Moda trendlerinin sürekli güncellenmesi ve değişiyor olması, kültürlerin benzerlik göstermesi ve teknolojilerin gelişmesiyle yakından alakalıdır. Yeni keşfedilen kumaşlar, dikiş teknikleri ve değişen görünümler yeni parçalar keşfetmek için geçerli sebeplerden yalnızca birkaçıdır. Bununla birlikte üzerinden yüzyıllar geçse de eskimeyen parçalar vardır. İşte sokak stili hemen hemen tüm bunların mükemmel bir karışımıdır. 80'li yıllardan beri moda trendlerinin içinde yer alan crop modelleri ya da etek-ceket takımları, bu parçalardandır. Aynı zamanda denim ceket ya da kot pantolonlar da sokak modasının vazgeçilmezleri arasındadır. Bu tasarımlar hem unutulmayan hem de sürekli modernize edilen görünümlerde sunulur. Bu sayede hemen her tür crop bluzyüksek bel pantolonoversize gömlekaskılı elbise ya da yırtık bir şort ile sokak stiline uyum sağlaman mümkün.

İşte sokak stilini yansıtan tüm parçalar ve yapabileceğin kombinler için moda rehberimiz!

Sokak Modasına Uygun Kombin Nasıl yapılır?

Sokak modasında kadınlar tarafından sık tercih edilen crop kesime sahip parçalar bluztişörtceketmont ya da gömleklerdir. Peki bu kadar popüler olan “crop top nedir?”. Crop top, göbeği açıkta bırakan üst giyim ürünleri için kullanılan bir moda terimidir. Bluz, gömlek, mont, ceket ya da body modelleri crop olabilir. Ortaya çıkmasının ilk sebeplerinden biri 80 ve 90’lı yıllarda çok fazla yüksek bel pantolon giyilmesi ve rahat bir üst giyime ihtiyaç duyulmasıdır. Moda olmasının temel sebebi ise rahat, şık, spor ve aynı zamanda çekici görüntüler sunmasıdır. Crop modelleri ile son derece klasik ve resmi kombinler yapmak mümkün. Sokak modasına uygun kombin stillerinde yer alan crop üstler, etekler ve pantolonlarla rahatlıkla eşleştirilebilir. Rengarenk seçeneklerden oluşan crop ceketler, sonbahar ya da kış aylarında özgün stilini yansıtmana izin vermekle kalmaz yılın moda trendlerinde modern eşleştirmeler yapmana da olanak tanır. Bu nedenle crop parçalara gardırobunda yer vererek her zaman modern görünümler elde edebilirsin.

Sokak Modasına Uygun Ürünleri Keşfet!

 

Yılın Moda Renkleriyle İlgi Çekici Görünümler

Sokak stili giyim söz konusu olduğunda yılın her mevsimi için öne çıkan parçalar vardır. Özellikle sonbahar sokak stili oldukça renkli tasarımlardan oluşur. Bunun nedeni ise hem yaz renklerinin hakimiyetinin sürmesi hem de kış tonlarının kombinlere yansımaya başlamasıdır. Bahar aylarında yılın moda renkleri genellikle çiçeklerden ilham aldığı için canlı ve pastel tonların birleşimidir. Örneğin gül kurusu, kahve tonları, nude renkler, küf, pas gibi spesifik renkler sonbahar aylarında yoğun ilgi görür. Bununla birlikte bu renkler pantolon ve montlarda ağırlıklı olarak kullanılır. Tüm yıl favori olan geniş paça pantolon denim ya da farklı renklerde olması fark etmeksizin kısa mont kombinlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Geniş pantolon dar üst kombinleri ise hem retro hem de modern görünümler sunar. Yüksek bel seçenekleriyle oldukça fazla üst giyim ürünüyle eşleştirme imkanı verir. Bununla birlikte bayan geniş pantolon modelleri uzun yıllardır sokak modasının bir parçasıdır. Çeşitli tasarımlarla sunulduğu için bol paçamom, İspanyol paça gibi seçenekleri bulunur. Tüm bu pantolonları vücut tipine ya da giyim alışkanlıklarına göre rahatlıkla seçebilirsin.

Sokak Modası Kombinleri Keşfet!

 

Zamansız Parçalarla Sokak Stili Oluşturma

Kot ceketler ve pantolonlar tıpkı tulum, salopet gibi zamansız parçaların başında yer alır. Sokak modasına uyum sağlayarak zamansız kombinler yapman için bu tür parçalara ihtiyaç duyabilirsin. Örneğin oversize ceket ve straplez crop bluz modeli ile bol paça kumaş pantolon ve şık bir sandaleti eşleştirebilirsin. Beyaz crop top hem nötr rengi hem de tasarımı sayesinde zamansız parçaların başında gelir. Çiçekli elbiselerle her zaman moda trendlerine uygun görünümler sunar. Bu sayede çiçek deseni ve kot parçaları birlikte kullanarak dilediğin kombini yapabilirsin. Crop mont modelleri hemen her renk ve stilde tasarlanabilir. Bu nedenle kendi tarzına uygun bir model edinerek gardırobunda zamansız bir parçaya sahip olmanın tüm avantajlarından yararlanabilirsin.

Sen de sokak stiline uyum sağlayan kombinler yapmak istersen Quzu koleksiyonlarına göz atabilir, crop bluzlardan montlara, geniş pantolonlardan oversize ceketlere kadar aradığın tüm parçaları bulabilirsin.

Etiketler: crop crop top nedir crop bluz cop modelleri beyaz crop top crop ceketler straplez crop crop mont sonbahar sokak stili sokak stili giyim geniş paça pantolon bayan geniş pantolon geniş pantolon dar üst kombinleri

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler