Zamansız Kilit Parçalar

Zamansız Kilit Parçalar

Zamansız Kilit Parçalar

Her kadının gardırobunda mutlaka yer alan bazı parçalar vardır. Bu parçalar, sayısız kombinde yer alabildiği için kurtarıcı bir niteliğe sahiptir. Üstelik tüm zamanların modasına uygundur. Giysi dolabın zaman zaman kişisel beğenilerine göre değişkenlik gösterse de, bu parçalar mutlaka baş köşede yer almalı! Zamansız kilit parçalar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor ve dolabına yeni bir düzen kazandırmak istiyorsan, detaylara göz atabilirsin!

Bahar Mevsiminde Şıklığını Garantileyen O Parça: Trençkot

İlkbahar ve sonbahar aylarında öne çıkan trençkotlar, her giysi dolabında yer alması gerekenlerdendir. Bir mekana girdiğinde ilk göz çarpan detaylardan biri trençkotun olur. Trençkotlar uzun ve kısa olarak çeşitli boylarda olabilir. Uzun trençkotlar stiline daha romantik bir dokunuş katarken, kısa trençkot modelleri kombinlerine modern ve dinamik bir görünüm kazandırabilir.

Öte yandan trençkot rengi de önemli bir detay olarak karşına çıkar. Bej veya krem rengi trençkot gibi açık renkler ile modern ve konforlu bir stil yaratılabilir. Bej rengi trençkot hem siyah renk pantolon ve elbiselerle hem de kot pantolonlarla kolayca kombinlenebilir. Bu sayede bej rengi trençkotu günlük kombinlerle de resmi olunması gereken etkinliklerle de giymek mümkün olur. Öte yandan siyah kadın trençkot modelleri, daha çarpıcı ve elegant bir esinti yaratır. Siyah trençkotları siyah elbiseler ile kombinlediğinde kusursuz görünüm kaçınılmaz olur!

Zamansız Dış Giyim Ürünlerini Keşfet!

 

Çizgili Üstleri Kombinleme Tüyoları Nelerdir?

Çizgili desenler, tüm sezonların favori dokuları arasında yer alır. Özellikle çizgili basic tişörtler vücut yapısına uygun olarak seçildiğinde kusursuz görünümlere imza atar. Örneğin, enine çizgili jarse üstler, omuzlarını olduğundan daha geniş göstermene yardımcı olurken, boyuna çizgili üstler vücut boyunu olduğundan uzun göstermeni sağlar. Çizgili üstlerini kullanabileceğin birkaç kombin fikrine ihtiyacın varsa, dolabında yer alan hemen hemen her şey ile kombinleyebileceğini unutma. Örneğin, klasik siyah bir pantolon, blazer ceket ve topuklu ayakkabı ile resmi bir iş yemeğine giderken giyebileceğin siyah beyaz çizgili üstünü, kot pantolon ve spor ayakkabı ile pazar kahvaltısına doğru yola çıkarken de kullanabilirsin.

Her Kombinin Kurtarıcısı Kot Pantolonlar

Farklı renk ve modelleri ile kot pantolonlar, bir giysi dolabının en kullanışlı üç parçasından biri sayılabilir. Kot pantolon yalnızca şık duruşu ile değil, kombinleme kolaylığı ile de favori giyim ürünleri arasında yer alır. Klasik çizgili tişört altına giyeceğin buz mavisi bir kot pantolon ile eforsuz bir şıklık yakalaman oldukça kolay. Üzerine ekleyeceğin detaylar ile kot pantolonunun havasını benzersiz kılabilirsin. Üzerine dantelli bir büstiyer ve altına topuklu bootie ile kombinlediğin kot pantolonun gece arkadaşların ile görüşmek için ideal bir stil oluştururken, sweatshirt veya uzun kollu çizgili üst ve halka küpeler ile tamamladığında günlük ve göz alıcı bir tarz yakalayabilirsin.

Zamansız Ürünleri Keşfet!

 

Siyah Elbise ile Tüm Etkinliklere Hazırsın

Marilyn Monroe’nun söylemine göre her kadın küçük siyah bir elbiseye sahip olmalı. Kesinlikle öyle! Siyah elbiseler, akla gelebilecek tüm giyim ürünleri ile kombinlenebilir ve tüm davetlere uyum sağlayabilir. Çizmelerden spor ayakkabılara, topuklu botlardan stilettolara bütün ayakkabılar siyah elbiseler ile bir araya getirilebilir ve bu sayede birçok farklı stil yaratılabilir. Günlük giyimde topuklu bot veya beyaz spor ayakkabı ile kullanıp sade bir şıklık yakalayabileceğin siyah elbisen, yüksek topuklu stilettolar, uygun bir saç ve makyaj ile düğün ve nikah gibi en formal etkinliklerde dahi sana eşlik edebilir.

Sen de gardırobuna ekleyebileceğin şık ve kullanışlı parçalar arıyorsan, QUZU koleksiyonlarına göz atabilirsin.

Etiketler: oversize trençkot kadın krem rengi trençkot kısa trençkot bej rengi trençkot siyah kadın trençkot bayan yazlık trençkot çizgili üst çizgili jarse üst siyah beyaz çizgili üst klasik çizgili tişört uzun kollu çizgili üst

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler