Tam bir Quzu trendi! Aradığın Sıcaklık için Pelüş Montlar

Tam bir Quzu trendi! Aradığın Sıcaklık için Pelüş Montlar

Tam bir Quzu trendi! Aradığın Sıcaklık için Pelüş Montlar

Pelüş, tüylü, kürklü ve yumuşak dokulu mont modelleri kış aylarında sıcak kalman için idealdir. Öte yandan son derece modern görünümleri olan bu dış giyim ürünleri sokak modasına uygun kombinler yapmanı sağlar. Çünkü kabarık formları pek çok kıyafetle örtüşür ve şık görünmene yardımcı olur. Kabarık olması ve sık kumaş yapısı sayesinde tüm kışı sıcak geçirebilir, spor botların ya da bootielerinle kombinleyebilirsin. Pelüş montların belirli bir stili yoktur. Bu sayede ofis, seyahat, kampüs, alışveriş ya da gün içinde tüm etkinliklere uyum sağlamayı başarır. Özellikle nötr renklerde tasarlanan pelüş detaylı montlar tüm gardırobunla eşleşebilir ve benzersiz kombinler yapmana yardımcı olur. Sen de pelüş mont rüzgarına kapılabilir bu sevimli, hacimli ve yumuşak kabanların tadını şık kombinlerinle çıkarabilirsin.

Pelüş Montlarla Kış Kombinlerine Soft Dokunuş

Kış kombinleri söz konusu olduğunda daha kalın kumaşlara, daha çok kumaşa ve dolgun kıyafetlere yöneleriz. Nedeni ise çok açık, sıcak kalmak ve yoğun soğuklarda bile stilden ödün vermemek. Sen de görünümüyle içini, kumaşlarıyla vücudunu ısıtacak bir mont arıyorsan pelüş ve tüylü mont modellerini tercih edebilirsin. Tüylü montlar renklerin de daha canlı görünmesini sağlayan yapıya sahiptir. Bu nedenle sevdiğin renkleri öne çıkarmak ve kombininde daha çok yer vermek istersen kürklü pelüş kaban giyebilir, rengarenk taytlarla kombinini destekleyebilirsin. Ayrıca siyah, bej ve beyaz gibi nötr renklerde de pelüş mont bulman mümkün. Bej pelüş mont modelleri sıklıkla crop, midi ve uzun olarak genelde üç boyda hazırlanır. Fakat diz altı ve kalça hizasında pelüş kabanlar da mevcuttur. Bu sayede bol paça pantolon giymek istersen pelüş kısa montları rahatlıkla tercih edebilirsin.

Pelüş Mont Modellerini Keşfet!

Kürklü Pelüş Kaban Kombini Nasıl Yapılır?

Kürk detayı kış aylarının en şık görünümlerinden biridir. Aynı zamanda boynunu soğuk rüzgarlara karşı korur ve kombinine mükemmel bir detay ekler. Klasik dış giyime alternatif olarak sunulan bu pelüş montlar, yumuşak dokuları ile hareket özgürlüğü tanır. Diğer mont ve ceketlerden ayrılan en büyük özelliği ise ideal yumuşaklık ve yoğun tüye sahip olmasının yanı sıra oldukça hafif olmalarıdır. Üzerinde ağırlık yapmadığı için katmanlama yapmana da izin verir. Örneğin, en sevdiğin kırmızı eteğinle birlikte boğazlı bir body tercih edebilir, üzerine crop hırka aldıktan sonra pelüş mont giyebilirsin. Bu sayede bulunduğun ortamın sıcaklığına uyum sağlayabilir, dışarıdaki soğuk havaya meydan okuyabilirsin. Bu tür durumlarda tercih edebileceğin en iyi seçeneklerden biri krem pelüş mont modelleridir. Çünkü krem rengi pek çok renkle uyum sağlar ve hemen her kombinde kullanılabilir. Tabii ki bu krem tonuna da bağlıdır ancak nötr tonlar gibi genel anlamda çok yönlüdür.

Pelüş Mont Kombinlerini Keşfet!

Pelüş Mont Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Pelüş montlar çok yönlü, geniş beden aralıkları olan ve her vücut tipine uyum sağlayan dış giyim ürünlerinden biri olsa da alırken dikkat etmen gereken birkaç püf nokta vardır. Örneğin ilk renk tonuna karar vermen gerekir. Bunun için gardırobunu gözden geçirebilir ve siyah pelüş mont gibi en uyumlu renge karar verebilirsin. Öte yandan gardırobuna farklı bir bakış açısı sağlayacak yepyeni bir renge de karar verebilirsin. Çünkü pelüş montlar kıyafetinin en dış katmanını oluşturacağı için istediğin gibi görünmek seçeceğin renge bağlı. Öte yandan kabarık ve geniş olsalar da yine de doğru bedeni bulman gerekir. Bunun için beden rehberine göz atabilir ve ürün fotoğraflarında yer alan mankenin ölçülerinden yararlanabilirsin.

Sen de yumuşak dokusu ile tüm kışı konfor içinde geçirmek ve kombinlerinde bu soft görünümden yararlanmak istersen Quzu koleksiyonlarında bulunan uzun, kısa ve midi pelüş montlara göz atabilirsin.

 

Etiketler: Krem peluş mont modelleri Siyah peluş mont Peluş kısa mont Bej peluş mont Peluş detaylı mont Kürklü peluş kaban Tüylü mont

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?