Crop Top Parçalar ile Kombin Önerileri

Crop Top Parçalar ile Kombin Önerileri

Crop Top Parçalar ile Kombin Önerileri

Crop top birçoğu için yeni bir moda trendi olarak görülse de aslında uzun zamandır modanın bir parçası. 1960'lı yıllardan bu yana kadın kıyafetleri arasında yer alan crop top modelleri evrimleşerek günümüze kadar gelmiş görünüyor. Özellikle 1970'li yıllardaki hippi kültürü, 1980'lerde aerobik dönemi ve 1990'larda Christina Aguilera ve Britney Spears önderliğinde crop toplar popüler oldu. 70'li yıllarda çoğunlukla sporcular ve vücut geliştiriciler, spor salonunda karın kaslarını göstermek istedikleri için crop üstleri tercih ederdi. Kısaca croplar zaten hep vardı, ancak bu kadar popüler değildi. Crop üstler günümüzde sokak modası başta olmak üzere neredeyse tüm trendlerde mevcut. Bunun sebebi ise istenen her stile uyarlanabiliyor ve her mevsim giyilebiliyor olması. Çünkü crop üstler sadece yaz aylarında giymek için değil, sonbahar ve kış aylarında kombinlemek için de tasarlanır. Triko ya da tüvit crop üstler ya da penye, saten croplar blazer ceketlerle mükemmel uyum sağlar. Sen de crop top rüzgarına kapılıp sokak modasına uyum sağlamak istersen her ruh haline uygun kombin ipuçlarını yazının devamında bulabilirsin.

Trend Ürünleri Keşfet!

Crop Top Nedir?

Crop top, göbek deliğini açıkta bırakacak kadar kısa kesime sahip üst giyim ürünleri için kullanılan genel bir isimdir. Çünkü crop top modelleri straplez, askılı, tek omuz, kısa-uzun kol gibi farklı tasarımlara sahiptir. Ayrıca boyundan bağlamalı, iki ucu bağlamalı ya da büzgülü crop toplar mevcut. Crop topların standart bir boyu yoktur. Bu sayede stiline ve fiziksel özelliklerine göre seçebilir, tercih ettiğin etek ya da pantolonun bel yüksekliğine göre karar verebilirsin. Her biri çok yönlü kullanıma uygundur. Örneğin askılı crop top bluzu tek başına etekle giyebilir, tişört üzerine tercih edebilir ya da blazer ceketle yarı resmi bir kombin oluşturabilirsin. Crop top blazer kombinleri genellikle ofis ya da casual görünümleri için tercih edilir, ancak farklı blazer ceketleri ile klasik ya da benzersiz cropları eşleştirerek kendi stilini oluşturabilirsin.

Crop Top Nasıl Kombinlenmeli?

Crop top modelleri, tişört, bluz, büstiyer gibi üst giyim modelleri için mükemmel alternatiflerden oluşur. Bu nedenle kombin seçeneklerin de neredeyse sınırsızdır. Crop t-shirt, crop atlet, crop triko kazak başta olmak üzere kısa kesime sahip hemen her üstü kombinlerine dahil edebilirsin. Çeşitleri sayesinde sıfır bedene ya da düz bir karına da sahip olmak zorunda değilsin. Çünkü her vücut tipi için ideal bir crop top kombini mutlaka vardır. İşte crop top kombinlerinde değerlendirebileceğin ipuçları:

  • Üzerine blazer ceket giy: Crop üstler blazer ceket modellerinin altında mükemmel görünür. Bu şekilde tüm karın ve belinizi açıkta bırakmadan gizemli, lüks ve olduğunca şık bir görününüm oluşturabilirsin. Davetler için siyah ceket, beyaz crop top, siyah mom pantolon ve kırmızı bir sandalet tercih edebilirsin.

  • Yüksek bel pantolon ya da etek giy: Karın bölgeni çok açıkta bırakmak istemiyorsan yüksek bel pantolon modellerine öncelik verebilirsin. Bu zaten klasik bir görüntüdür. Yüksek bel şort ve etek modelleri de tercihlerin arasında. Sıcak yaz günlerinde yüksek bel beyaz şort, sarı askılı crop üst ve hasır sandalet ile ferah ve şık bir kombin elde edebilirsin.

  • Bol bir crop top seç: Tişört formunda tasarlanan crop üstler, oldukça bol kesime sahiptir. Jogger pantolon, bol kargo pantolon ya da kot şortlar için ideal bir parçadır. Rahat ve spor kombinlerinde siyah crop topları ya da baskılı modelleri seçebilirsin.

  • Bohem stil için İspanyol paça pantolon giy: Bohem stil denilince akla uzun etekler, örgü kıyafetler gelir. Bunlardan biri de İspanyol paça pantolonlardır. Bu kombini tamamlaman için seçebileceğin en iyi model ise örgü crop toplardır. Askılı crop toplar, kombinlediğin parçaya göre etnik bir stik oluşturabilir.

  • Baharda crop trikolardan ilham al: Crop trikolar hırka kombinlerinin vazgeçilmezidir. Aynı zamanda kısa ya da uzun hırka seçebilir, kot etek modelleri ile bahar tazeliğini kombinine yansıtabilirsin. Altına pastel renklerde bir sneaker giymen yeterli.

Trend Ürünleri Keşfet!

Crop Top Ne Zaman Giyilir?

Crop top giymenin zamanı yoktur. Yazlık parçalar olarak görülseler de uzun kollu tişört üzerine askılı crop top giyilebileceğin gibi triko crop toplarla katmanlama yapman da mümkün. Kot ceketin içine giyebilir, tüvit etek-ceket takımını siyah crop top ile tamamlayabilirsin. Bu nedenle crop top giymek için yazı beklemene gerek yok, moda zevklerini bir araya getirmen ve crop topunu bahar kombinine entegre etmen yeterli. Uzun kollu klasik bir trikonun üzerine bol crop top giyerek stilini her an yansıtmaya devam edebilirsin. Sen de her zaman crop top kombinleri yapmayı seviyorsan rengarenk, askılı, bol, streç ya da triko gibi farklı cropları Quzu koleksiyonlarında bulabilir, crop sevgini her an gösterebilirsin.

Etiketler: Crop top nedir, Beyaz crop top, Siyah crop top, Askılı crop top, Örgü crop top, Crop top blazer kombinleri, crop top nasıl kombinlenmeli

 

 

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler