2023 Trend Pantolon Modelleri Neler?

2023 Trend Pantolon Modelleri Neler?

2023 Trend Pantolon Modelleri Neler?

2023 yılı hem nostaljik hem de modern görünümlere ilham vermeye devam eden pek çok moda trendine sahip. Özellikle pantolonlar söz konusu olduğunda seçenekler bir hayli artacak gibi görünüyor. Çünkü 2022 yılının en popüler trendi kargo pantolonlar hala geçerli, bununla birlikte düşük bel pantolonlar geri dönüyor olabilir. Bol paça pantolonlardan skinny kot pantolonlara, blok kotlardan saten pantolonlara kadar yaz-kış şık görünümler elde edebileceğin modeller mevcut. Bununla birlikte kemerli pantolonlar da tıpkı 90'lı yıllarda olduğu gibi tekrar moda sahnesinde. Düz paça palazzo, İspanyol, yırtmaçlı ya da parlak renklerde pantolonlar seni bekliyor. Artan seçenekler sayesinde tarzına en uygun pantolon modellerini daha kolay bulabileceğin gibi aynı zamanda vücut tipine de en uygun modele daha kısa sürede sahip olabilirsin. Bu nedenle 2023 yılı pantolon kombinleri açısından sana ilham verebilir.

Palazzo Pantolon Modelleri ile Zamansız Kombinler

Tamamen bol ve konforlu yapısı sayesinde hemen hemen tüm kadınlara hitap etmeyi başaran palazzo pantolon modelleri, 1970'li yılların başından bu yana oldukça popüler bir tasarım. Yüksek bel detayı ve paçaya doğru daha da bol hale gelen yapısı her vücut tipine uyum sağlar. Bu sayede saten, jean ya da 2023 yaz trendleri arasında yer alan keten palazzo pantolon modellerini kombinlerine rahatlıkla dahil edebilirsin. Uzun zamandır trendlerde yer alan bu pantolon asla modası geçmeyen parçalar arasında olduğu için gardırobuna kalıcı bir öge ekleyebilir ve bu şık pantolonun avantajlarından geceden gündüze yararlanabilirsin. Ayrıca keten palazzo pantolon tam bir yaz parçasıdır. Nefes alan rahat kumaşı ve bol kesimi tüm gün rahat etmene yardımcı olur. Ketenin yanı sıra palazzo kumaş pantolonlardan ilham alabilir ve mükemmel bahar kombinlerine imza atabilirsin.

Pantolonları Keşfet!

Spor Kombinlere İlham Veren Kargo Pantolonlar

Kargo pantolon modelleri 2022 yılında olduğu gibi 2023 yılında da oldukça popüler. Satenden ketene, gabardinden kota kadar pek çok kumaş seçeneği ile sunulan kargo model pantolonlar cepli tasarımıyla hem spor hem de casula stiline uyum sağlayabilir. Diğer kombin ögeleriyle rahatlıkla şekillendirilebildikleri için tıpkı basic tişört ya da midi etekler gibi her gardıropta olması gereken parçalardan biri. Örneğin saten kargo pantolon modelleri hem spor hem de benzersiz şık bir görünüm sağlar. Bu nedenle dilersen saten kargo pantolonları sneaker ile kombinleyerek kampüs, sandaletlerle eşleştirerek ofis görünümleri oluşturabilirsin. Kargo kot pantolonlar ise oldukça farklı tasarımlara sahip. Bol ve jogger kesim kargo modeller çok cepli tasarımı ile rahat kombinler için idealdir. Hem kot hem de kargo tasarımının keyfini çıkarabileceğiniz bu pantolonlara ek olarak paraşüt pantolon modellerine de göz atabilirsin. Çünkü beyaz, haki, mint, kahverengi ve siyah paraşüt pantolon çeşitleri tıpkı kargo tasarımlar kadar rahat ve modern görünüm sağlar.

Trend Ürünleri Keşfet!

2023 Yılının Yeni Basic'i: Keten Pantolonlar

Yaz ve bahar aylarının vazgeçilmez keten pantolon modelleri elbette 2023 yılında da seninle. Ayrıca kargo pantolonlarda olduğu gibi bej renge alternatif olarak pembe, mavi ve kemik gibi canlı ve nötr tonları bir arada bulabilirsin. Keten pantolonlar da kot ya da kumaş pantolonlar gibi farklı tasarımlara sahip. Özellikle beli lastikli keten pantolonlar sana her zaman hafta sonu konforu sağlayabilir. Çünkü ketenin yumuşak ve havadar dokusu ile şık tasarım birleşir ve anın tadını çıkarmana yardımcı olur. Konforu ve şıklığı bir arada yaşatan bir başka keten pantolon ise bol paça olanlardır. Uzun ve kısa paça olarak tasarlanan bol kesim keten pantolonlar, naturel görünümüyle tüm renklerle eşleşebilir ve her stilde rahatlıkla kombinlenebilir. Sen de bu sayede keten pantolon-keten ceket kombinleri yapabilir, dilersen paçası nakışlı keten pantolonlarla nostaljik görünümlere imza atabilirsin.


Kemer Detaylı Pantolonlarla Klasik Stil Önerileri

Kemerli pantolon modelleri hemen her model karşına çıkabilecek modern parçalar arasında yer alır. Farkları ise genellikle dahili ya da harici kemere sahip olmalarıdır. Örneğin, tüvit pantolonlarda genellikle aynı kumaştan yapılan hoş bir kemer bulunurken kumaş pantolonlarda ise PU ya da zincir kemerler görebilirsin. Yüksek bel kemerli pantolon modellerinde kalın ve ince kemerler kullanılır, bu sayede crop bluzlarla eşleştirerek kemerini de sergileyebilirsin. Kendiliğinden aksesuarlı pantolonların diğer bir avantajı ise diğer aksesuarlarını seçmekte kolaylık sağlamasıdır. Bej bir pantolonda yer alan altın renkli zincir kemer sayesinde diğer takı ve aksesuarlarını da altın renklerde seçerek tamamen uyumlu bir kombin elde edebilirsin. Kemerli modeller arasında kumaş bol paça pantolon modelleri de mevcuttur. Bu sayede dilediğin stilde kemerli pantolon modelleri seçebilir ve özgün stilini bu pantolonlarla yeniden şekillendirebilirsin. Daha renkli ve canlı kemerlerini kullanmak istersen saten bol paça pantolon modellerini de tercih etmen mümkün. Sen de 2023 yılının trend pantolonlarına sahip olmak istersen QUZU koleksiyonlarına göz atabilir, moda trendlerini kombinlerinle yakalayabilirsin.

Etiketler: Kargo pantolon modelleri, Saten kargo pantolon, Paraşüt pantolon, Siyah paraşüt pantolon , Keten pantolon modelleri, Keten palazzo pantolon, Kumaş bol paça pantolon modelleri,

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler