Denim on Denim Nedir?

Denim on Denim Nedir?

Denim on Denim Nedir?

Geleneksel iş kıyafeti modellerinden tarihin en ikonik giyim stillerine kadar uzanan denim, zamansız moda anlayışının en popüler kumaşlarından biridir. Denim popüler olduğu 1950'li yıllardan bu yana farklı giyim modelleri ile karşımıza çıkmaya devam eder. Ancak her zaman geçerliliğini korur. Örneğin mom jean pantolonlar 1990'lı yıllarda en sevilen pantolonlardan biri ve hala pek çok kombin için anahtar parça. Denim on denim trendi de bu nedenle asla modası geçmeyecek moda akımları arasında yer alır. Çünkü kot pantolonlarceketler ve hatta büstiyerler geceden gündüze kombin kolaylığı sağlar. Kumaş olarak zamansız olmasının yanı sıra son derece dayanıklıdır. Peki denim on denim nedir? Denim on denim, adında anlaşılacağı üzere kot üzerine kot kombini yapmaktır. Hem alt hem de üst giyimde kot modellere yer verirsen bu trende uygun bir kombin elde edebilirsin. Bu nedenle en kolay uyum sağlanabilecek bir moda stili de denebilir. Denim on denim kombin yapmak istersen kot etek, pantolon, ceket, mont, büstiyer ve gömlek modellerini dilediğin gibi eşleştirebilirsin.

Denim Ürünleri Keşfet! (!!!deneme görseli!!!!)

Denim on Denim Kombin Fikirleri

Kot üst kot modası söz konusu olduğunda oldukça özgür davranabilirsin. Çünkü

denim on denim trendinin çıktığı 1970'li yıllarda olduğu gibi sadece açık ya da

koyu kot mavisi kıyafetler kullanmak zorunda değilsin. Günümüzde pek çok renge sahip kot ceket, pantolon ve gömlek modelleri mevcut. Ayrıca kot pantolonlarda taşlı, baskılı, yırtıklı ve püsküllü tasarımlar da var. Bu sayede moda stilinden ödün vermeden tamamen sana uygun denim on denim kombinleri yapabilirsin. Örneğin 90'lı yıllardaki gibi kapüşonlu oversize denim ceketi, baggy adı da verilen mom jean pantolonlarla eşleştirebilirsin. Bu kombine crop ya da oldukça geniş kesimli bir tişört dahil ederek mükemmel bir retro kombin yapabilirsin. Daha modern bir kombin yapmak istersen sırtı taş detaylı denim ceket ile kot şortları birlikte giyebilirsin. Renk, tasarım, kalıp gibi özellikleri ise giyim alışkanlıkların ve vücut şekline göre belirlemekte özgürsün. Tüm kot giyim modelleri birbiri ile giymeye uygun olduğundan bluztişörtsweatshirt ya da gömlek modelleri ile eksiksiz bir kombin yapman mümkün. Bu nedenle ara parçaları basic modellerden seçerek zamansız görünümü destekleyebilir, desenli, rengarenk üst giyim modelleri ile denim on denim kombinini benzersiz kılabilirsin.

Kot Pantolonlarla Modern Kot Üstü Kot Modası

Kot pantolonlar denim trendlerini uygulaman için ihtiyacın olan parçaların başında gelir. Çünkü oldukça fazla denim pantolon modeli vardır ve her biri neredeyse farklı moda trendine uyum sağlar. Ancak hemen her denim pantolon birbiri yerine de tercih edilebilir. Örneğin havuç kesim denim pantolon mom ve baggy pantolonların yerine giyilebilir. Çünkü her biri benzer kalıplara sahiptir. Ancak dar-bol, kısa-uzun paça, flare-dar paça, yüksek-düşük bel kesimi gibi farklı seçenekleriyle birlikte tercih etmen gereken pek çok özelliğe sahip olabilirler. Örneğin yırtık denim pantolonlar ya da püsküllü modeller vardır. Denim on denim modasına uyum sağlaman için ideal kot pantolon ise bol paça yüksek bel olanlardır. Rahat bir görünüm sunar ve üzerine kot büstiyer giyerek hem spor hem de casual stil elde edebilirsin. Aynı kombini sonbahara uyarlamak istersen kot ceket pantolon kombinlerinde olduğu gibi crop bir ceket giyebilirsin. Kot pantolonlarla denim on denim görünüm oluşturmak oldukça kolaydır. Örneğin, İspanyol kısa paça pantolon, kot büstiyer, crop tişört gibi parçalarla hemen eşleşir. Öte yandan denim ceket ile uyumlu kargo kot pantolon modelleri de mevcuttur.

Trend Ürünleri Keşfet!

Retro Kombinlere Denim on Denim Trendi ile Uyum Sağla

Kot kıyafetler, tasarımları nedeniyle modern olsa da retro kombinlere hemen uyarlanabilen parçalardır. Örneğin kot etekler 2000'li yılların başında bir hayli popülerdi. Ancak günümüzde de pek çok kombinde görmen mümkün. Bu nedenle denim on denim modasına kot etek modelleri ile uyum sağlayabilirsin. Tıpkı damalı, bol cepli, yırtmaçlı kot pantolonlar gibi kot etek de oldukça zengin yelpazede sunulur. Pile detaylı kot etekler, belini vurgulaman için idealdir. Bu nedenle denim on denim kombini için pileli etekle birlikte crop kot büstiyer giyebilirsin. Önden yırtmaçlı kot etek modeliyle ise uzun bir tişörtü bağlayarak crop hale getirebilir ve kısa bir denim ceket alabilirsin. Öte yandan bu çok yönlü moda akımını uyum sağlamak için retro kot şort modellerini, kot yelekleri eşleştirebilir, tüm denim ürünleri birbiri ile harmanlayabilirsin. Renk uyumu konusunda da düşünmen gerekmez, çünkü çoğu denim kıyafet klasik olarak siyah ya da mavi üretilir. Ancak renkli denim on denim kombini yapmak istersen mavi, sarı, kahverengi, turuncu kot pantolonları benzer renkte ya da klasik kot mavisi ile birlikte kullanabilirsin. Sen de renkli ya da klasik denim renginde sunulan kot pantolon, etek ya da ceketleri QUZU koleksiyonlarında bulabilir, denim ürünleri eşleştirerek kombinler oluşturabilirsin.

 

Etiketler: Kot üstü kot modası, Denim on denim nedir, Kot ceket pantolon kombinler, Denim ceket , Denim Pantolon

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?