Şık Parçaları Sporlaştırma Tüyoları

Şık Parçaları Sporlaştırma Tüyoları

Şık Parçaları Sporlaştırma Tüyoları

Kadınlar her daim şık görünmeyi sever. Bunun için de düzenli olarak alışveriş yaparlar. Göz alıcı parçalar ise kadınların alışverişinin olmazsa olmazıdır. Gösterişli ve iddialı giyim ürünleri kadınların ilgisini çekerek onlarda satın alma isteği uyandırır. Ancak önemli günler dışında giyilmeyen bu kıyafetler gardıropta bekler ve çoğu zaman modası geçer. Bu durumun önüne geçmenin yolu ise şık kıyafetleri sade ve iddiasız parçalarla kombinlemek ve daha modern bir görünüme kavuşturmaktır. Sen de şık kıyafetlerini günlük hayatta kullanabilir ve başarılı kombinlere imza atabilirsin. Peki, şık ve rahat kombinler nasıl yapılır? Bu yazımızda spor şık kombinler hakkında fikir edinebilir ve bunu stiline kolayca uyarlayabilirsin.

Spor Şık Kombinler Nasıl Yapılır?

Hem spor hem de şık kombinler oluşturmak için öncelikle gardırobunda bir eleme yaparak birbirleriyle eşletirebileceğin parçaları bulmalısın. Kategorilere ayırdığın kıyafetler sayesinde dilediğin modern görünümü elde etmen kolaylaşır. İşte şık ve rahat kombinler için bazı ipuçları:

Elbise ile Bot Kombinleri

Elbise modelleri kadınların severek kullandığı giyim ürünleri arasında ilk sıradadır. Bu ürünler rahat olması, feminen bir duruş sergilemesi ile her kadının gardırobunda bulunur. Aynı zamanda elbise modelleri geniş model ve renk çeşitliliği ile de kadınlara farklı kombinler yapma şansı sunar. Şık elbiseler ile spor kombinler oluşturmak için elbiselerini son dönemlerin modası olan asker postallarıyla eşleştirebilirsin. Siyah renkteki balon kol mini elbise modelini kalın tabanlı postallar ile giyebilir, üzerine de uzun oversize kabanını alarak modern görünümünle ilgi uyandırabilirsin. Eğer desenli elbise modelleri seviyorsan o halde kahverengi desenli cut out mini elbise modelini krem rengi botlarla birleştirerek hem şık hem de spor elbise bot kombinleri yapabilirsiniz.

Şık Ürünleri Keşfet!

Spor Ayakkabı ile Elbise Kombinleri

Spor şık elbise modellerini bir arada kullanabileceğin bir diğer ürün ise spor ayakkabılar. Hem rahat hem de cool görünümü ile günlük hayatın vazgeçilmezlerinden olan spor ayakkabılar, elbiselerle buluştuğunda konforlu bir görünüm sunar. Elbiseleri günlük hayata ve casual toplantılara uyarlamanın en pratik yolu, onları spor ayakkabılarla kombinlemektir. Siyah renkteki volanlı gabardin elbise ürününü, siyah-beyaz spor ayakkabıların ve siyah trençkotunla bir arada kullanarak stil sahibi bir görünüme imza atabilirsin. Ekru renkli dekolteli askılı mini elbise modelini ise beyaz spor ayakkabılarla kombinleyerek cool-chic tarzınla adından söz ettirebilir, üzerine alacağın mint yeşili mantonla stilini üst noktaya taşıyabilirsin.

Blazer Ceket ile Bot Kombinleri

Blazer ceketler sokak stilinin yanı sıra iş hayatının da favori parçalarından. Son zamanlarda oversize kesimleriyle gündemde olan blazer ceketleri botlarla bir araya getirerek modern chic görünümler elde etmen mümkün. Siyah mini eteksiyah blazer ceketdesenli tişört ve siyah botlarınla arkadaş buluşmalarına katılabilir ya da günlük ofis toplantılarında modern tarzınla dikkat çekebilirsin. Eğer renkli giyinmeyi seviyorsan fuşya blazer ceket ürününü siyah tayt ve botlarınla kombinleyerek hafta sonu aktivitelerine gidebilir, göz alıcı görünebilirsin.

Blazer Ceket ile Kombinleri Keşfet!

Saten Etek ile Spor Ayakkabı Kombinleri

Şık ve rahat kombinler yapmak için saten parçaları da kullanabilirsin. Yumuşak dokusu ile elegant bir görünüm sunan saten etekleri gündelik hayata adapte etmek için bu parçaları spor ayakkabılarla eşleştirmeyi dene! Turuncu saten büzgülü mini etek modelini; sade beyaz tişört, beyaz spor ayakkabı ve blazer ceket ile kombinleyerek görünümüne rafine bir hava kazandırabilir, satene modern bir dokunuş katabilirsin. Koyu yeşil saten midi etek modelini ise siyah askılı bluz ve geniş kesimli kabanla kombinleyebilir, altına koyu renkli spor ayakkabını giyerek konforlu bir şıklık yakalayabilirsin.

Sen de spor şık kombinler oluşturmak için yukarıdaki tüyolardan yararlanabilir, modern parçalar satın almak istiyorsan hemen QUZU koleksiyonlarına göz atabilirsin.

Etiketler: Spor şık kombinler Spor şık elbise Desenli elbise Şık elbiseler ile spor kombinler Şık ve rahat kombinler

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?