Pileli Etek Kombin Önerileri

Pileli Etek Kombin Önerileri

Pileli Etek Kombin Önerileri

Pileli etekler 1970'li yıllarda da günümüzde olduğu gibi popülerdi. Ne kadar zaman geçerse geçsin pileli etek modelleri, en sade tasarımdan en sıra dışı olanına kadar oldukça popüler ve çok yönlü. Aynı zamanda zarif, feminen ve yeri geldiğinde spor olarak rahatlıkla kullanabileceğin bir parça. Kısaca pileli bir etek her kadının gardırobunda olması gereken temel ürünler arasında. Midi, mini ve maksi boylarda hazırlanan pileli etekler, düz, A kesim, asimetrik ya da katlı olarak tasarlanabilir. Bu sayede stiline en uygun modeli hemen bulabilir ve benzersiz pileli etek kombininle göz kamaştırmaya başlayabilirsin. Öte yandan kombinlerine dahil edebileceğin pileli şort etekler de mevcut. Bu eteklerle konforunu ve şık görünümünü en üst seviyeye taşıyabilir, geceden gündüze dönüştürerek kullanabilirsin.

Etekleri Keşfet!

Modern Kombinler için Pileli Etek Modelleri

Deri, gabardin, saten ve daha pek çok kumaştan yapılabilen pileli etekler mevsim ne olursa olsun her zaman giyebileceğin bir parça. Lüks ve şık görünümü sayesinde It-girls arasında oldukça popüler. Özellikle yüksek bel ve gabardin modeller her ne kadar retro görünüme sahip olsa da kombinlediğin parçalarla bir anda farklı bir stile dönüşebilir. Örneğin mini siyah pileli etek modelleri ile rengarenk tişört, crop sweatshirt giyerek sokak modasına uygun hale getirebilirsin. Pileli mini etek, ofis kombinleri için de idealdir. Bunun için yapman gereken ise V yaka dar bir bluz ile nötr renkte pileli şort etek modellerini eşleştirmen. Ayakkabı olarak loafer modellerini rahatlıkla tercih edebilirsin. Çünkü loafer ayakkabı pileli etek kombini hem modern hem de retro görünüm sunduğu için uzun yıllar farklı renk ve desenleri kullanarak çeşitlendirebileceğin bir kombin fikri.

Pileli Eteklerle Nostaljik Kombinler

Nostaljik-retro kombin dendiğinde akla ilk olarak bol paça pantolon, vatkalı gömlekler gelse de aslında her zaman popüler olan crop üstler ve pileli etekler de retro kombinlerin bir parçası. Bu nedenle retro görünüm için özgür kombinler yapman mümkün. Örneğin pileli etek modelleri ile vatkalı bluz modellerini birlikte giyebilir, diz altı çorap ve makosen ayakkabı tercih edebilirsin. Makosen ayakkabı ve pileli etek retro kombinler için ayrılmaz ikili gibidir. Bunun sebebi ise makosen ayakkabıların şık, kaliteli ve zamansız görünümünün pileli etekle birleştiğinde ortaya çıkan preppy stil. Çünkü preppy stil, aynı zamanda Amerikan kolej stili anlamına da gelir ve beyaz pileli etek, ekose parçalar gibi öne çıkan vazgeçilmez öğelere sahiptir. Bununla birlikte pileli eteklerle askılı triko bluz modellerini eşleştirerek yine retro görünüm elde edebilirsin. Çünkü triko bluzlar da oldukça nostaljik görünür ve pileli etekle eşleştiğinde oldukça zarif görünmene yardımcı olur.

Trend Ürünleri Keşfet!

Asla Modası Geçmeyen Pileli Etekler

Boydan ya da gabardin pileli etekler farklı bel yüksekliklerine de sahiptir. Yüksek ve standart bel yüksekliğinin yanı sıra mini ve midi arasında da çeşitli midi etekler bulman mümkün. Bu kadar geniş bir tasarım yelpazesi sunulduğu için elbette modası geçmeyen kombinlere imza atabilirsin. Çünkü bir pileli eteği neredeyse sayısız şekilde giyebilirsin. Ayrıca ne planladığın ya da ne için hazırlandığın önemli değil, pileli etek ile her zaman doğru kombini yapabilirsin. Rahat bir kombin için crop triko ve spor ayakkabı ile kombinleyebilirsin. Daha şık görünümler tercih ediyorsan şık saten askılı bluz ve parlak topuklu ayakkabılar ile stilini tamamlayabilirsin. Casual stillerden hoşlanıyor ve ofis görünümünü pileli etek ile oluşturmak istersen öncelikle deri görünümlü pileli etek giyebilir, üzerine ise V yaka bluzblazer ceket alabilirsin.

Sen de pileli eteklerin zamansız ve retro görünümünü değerlendirerek kendi stiline uyarlamak istersen, Quzu koleksiyonlarında yer alan çeşitli pileli etek modellerine göz atabilirsin.

Etiketler: Pileli etek modelleri, Beyz pileli etek, Siyah pileli etek, Pileli mini etek, Makosen ayakkabı ve pileli etek , Loafer ayakkabı pileli etek kombini, Deri görünümlü pileli etek, Pileli şort etek

 

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler