Rahat ve Şık; Keten Parçalar!

Rahat ve Şık; Keten Parçalar!

Rahat ve Şık; Keten Parçalar!

Sıcaklık düzenleyici özellikleriyle tanınan keten kumaş, ilkbahar ve yaz mevsimi rahat ve aynı zamanda şık giysiler arayanların favorileri arasında yer alır. Kendini her zaman stil sahibi, konforlu ve havalı hissetmeni sağlayan keten parçalar, zamansız tarzıyla uzun yıllar gardırobunu yükseltmeye devam edebilir. Yazın serin tutan ve aynı zaman efil efil bir hissiyatı olan keten elbiseler, ceketler, gömlekler ve pantolonlar plajdan akşam davetlerine kadar çok yönlü şekilde kombinlenebilir. Üstelik sezonun en popüler trendi olan keten parçalar sokak modasının nabzını tutabilmen için fırsat sunar. Sen de pratik şekilde şık ve konforlu hissetmek için sezonun en havalı keten kıyafetlerini keşfetmeye ne dersin?

Keten Ürünleri Keşfet!

Mükemmel Bir Tamamlayıcı: Keten Ceket

Ketenin, lüks ve sofistike tarzını stiline katmanın en heyecan verici ve pratik yollarından biri keten ceket modellerini tercih etmekten geçer. İlkbahar ve yaz sezonu boyunca favorin olabilecek keten blazer ceket modelleri pantolonlarla ofis toplantısına, crop bluz ve jean ile hafta sonu partisine katılmanı sağlayacak kadar çok yönlüdür. Oversize, crop, slim veya regular kesim blazer modelleri tarzına, vücut tipine ve mekâna bağlı olarak pek çok farklı şekilde tercih edilebilir.

Sezonun hit trendi olan keten crop ceket modelleri yüksek bel şort, etek veya pantolonlarla zarif bir stil elde etmeni sağlar. Oversize keten blazer modelleri ise ışıltılı crop top ve A kesim mini eteklerle gece şıklığını zirveye taşır. Keskin ve elegan tarzdan hoşlananlar için slim fit blazer modelleri de mevcuttur. Ketenin doğal estetiğini öne çıkarmak için ekru, taş, gri, bej, kahverengi, lacivert, haki, beyaz ve siyah gibi nötr renkler mükemmel bir seçim olabilir. Bahar aylarında ise pastel tonlarda keten ceketler dinamik ve eğlenceli kombinlere imza atmanı sağlar.

Keten Kumaş ile Eşleşen Takımlar

Keten şıklığını zahmetsizce yakalamak ve aynı zamanda çarpıcı görünümlere imza atmak istiyorsan ikili veya üçlü takımlar tam sana göre. İster tatile çıkarken ister şehrin dinamizmine ayak uydururken keten ceket-pantolon, ceket-etek, yelek-pantolon, etek-bluz veya bluz-pantolon gibi farklı kombinasyonları deneyebilirsin. Yazın iş görüşmesine veya toplantıya katılman gerektiğinde tam bir kurtarıcı olan pantolon ve ceket takımlar şık stiletto modelleri ile zamansız şıklığı öne çıkarır.

Plajda, happy hour partisinde veya yaz akşamlarında iddialı ve konforlu olmanı sağlayan keten crop bluz ve etekler dinamizmi ile tüm bakışları üzerine çekmeni sağlayabilir. Desenli keten takımlar bikini veya mayo üzerine giyildiğinde bohem şıklığı zirveye taşır. Yaz söz konusu olunca keten şort ve bluz seçenekleri de mutlaka istek istek listende yer almalıdır. Kahverengi, taba, taş veya ham keten renklerinde şort ve ceket kombinleri de bu yaz için favorin olabilir.

                        

 

Trend Ürünleri Keşfet!

Keten Kumaş ile Zamansız Şıklığı Keşfet!

Sıcak ve nemli günler boyunca kombin yapmanın çok daha keyifli ve konforlu hissettirmesi için keten parçaları gardırobuna eklemen son derece önemli. Tek parçada şıklık sunan keten elbise modelleri yazın anahtar ve kurtarıcı parçalarından biri olarak ilk değerlendirmen gereken seçeneklerin başında gelir. Keten kruvaze elbiseler silüeti kusursuz gösteren formuyla hem gece hem de gündüz şıklığına eşlik edebilir. Askılı mini keten elbiseler ise feminen ve iddialı görünmek isteyenlerin favorisidir. Söz konusu keten kumaş olunca tatil valizlerinin olmazsa olmazı gömlekler de son derece kurtarıcıdır. Oversize keten gömlek şık pantolonlardan eteklere ve bikini üstüne kadar yazın her anında yanındadır. Beyaz keten gömlek gibi zamansız ve sofistike parçalar tarzını tek adımda yükseltmek için idealdir. Keten pantolon modelleri de sıcak günlerde pantolon giymenin konforunu sunar. Wide leg veya straight kesim pantolonlar, crop gömlek, bluz ve tişörtlerle zahmetsizce havalı görünmeni sağlayabilir.

İster sportif ister eklektik bir tarzın olsun, ketenin mevsimsiz ve elegan havasını yaz boyunca hissetmek için Quzu ayrıcalıkları ile alışverişe başlayabilirsin!

Etiketler: Keten pantolon modelleri, Keten blazer ceket, Keten kumaş, Keten ceket , Keten gömlek

 

 

Son Blog Yazıları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

  • Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler

    Rahatlık ve Tarzın Buluşması Oversize Gömlekler