Trend Alarmı: Kaban Mevsimi Başladı!

Trend Alarmı: Kaban Mevsimi Başladı!

Trend Alarmı: Kaban Mevsimi Başladı!

Sonbaharda başlayan soğuk hava esintileri şık mont kombinleri yapmak için idealdir. Ancak deri montlardan kot ceketlere kadar tüm stilleri içinde barındıran dış giyim ürünlerini kaldırmanın vakti geldi. Çünkü artık kaban zamanı. Soğuk havanın etkisiyle ince ve rahat kıyafetlerine veda ettiğini düşünebilirsin. Fakat şık kaşe kumaşlardan yumuşak pelüşlere kadar tüm kaban modellerini sonbahar kombinlerine dahil edebilir, soğuk havadan etkilenmeden şık görünmenin tadını çıkarabilirsin. Kadın kaban modelleri astarlı, kürklü, yakalı ve kapüşonlu tasarımlarıyla seni kış günlerinde sıcak tutmak için pek çok özelliğe sahiptir. Hem mevsim koşullarına hem de tarzına göre seçebileceğin kaban modelleri rengarenk seçenekler sunar. Bu sayede tüm gardırobunla eşleştirebileceğin nötr renkli bir kaşe kaban seçebilir ya da kış aylarında da enerjik kombinler yapmak için rengarenk pelüş kaban tercih edebilirsin.

İçinizi Isıtacak Kadın Kaban Modelleri Nelerdir?

Kış aylarını rahat geçirmene olanak tanıyan kaşe, pelüş, süet, rugan kaban modelleri kumaş açısından ince ve kalın seçenekler sunar. Böylece günlük aktivitelerine göre rahat bir seçim yapabilir, stiline en uygun kaban kombini yapmanın tadını çıkarabilirsin. Kadın kaban modelleri uzun ve kısa tasarımları sayesinde etekelbise, tulum ve tayt gibi giyim ürünlerine göre seçim şansı da sunar. Örneğin uzun kaban çeşitlerini daha soğuk zamanlarda etkili bir sıcaklık elde etmek için tercih edebilirsin. Kısa etek modelleri giyebilir, şık ofis görünümlerini havadan etkilenmeden oluşturmaya devam edebilirsin.

Kısa kaban modelleri ise bol paça pantolon çeşitlerinin vazgeçilmez eşlikçilerinden biridir. Retro bir kombin yapmak istersen pelüş kısa kaban giyebilir, postal botlarla kış görünümünü hem modern hem de retro tarzı birleştirerek tamamlayabilirsin. Şık, sportif ya da klasik görünüme sahip olan kaşe kabanlar genellikle çok yönlü kullanıma uygundur. Yumuşak, kısa tüylü yapısı aksesuarlar ve diğer kombin öğeleriyle şekillendirmek için idealdir. Bu nedenle kaşe kabanları gündüzden geceye gömlek, elbise, triko gibi favori parçalarınla eşleştirerek giymen mümkün.

Kısa Kaban Modellerini Keşfet!

Oversize Kaban Kombinler Nasıl Yapılır?

Geçmişten günümüze gelerek artık zamansız olarak kabul edilen oversize kaban modelleri ise geniş ve hacimli yapısı sayesinde hem şık görünmeni sağlar hem de hırka, trikobody, ince kazak gibi ürünlerle katmanlama yapmana izin verir. Daha soğuk günlerde de tercih edebileceğin oversize kabanları renk ve desen yelpazesi sayesinde retro kombinlerinde de kullanabilirsin. Oversize kaban kombinleri için dar paça ya da mom pantolon sık tercih edilen kıyafetler arasındadır. Ancak tabii ki etek, taytjean pantolon, tulum, salopet, mini elbise gibi tüm kıyafetlerle de eşleştirebilirsin. Öte yandan oversize kadın kaşe kaban modelleri retro bir görünüm için vazgeçilmez bir parçadır. Düşük kol tasarımları, geniş bel ve yaka yapısı ile 1980 ve 1990'lı yılların ikonik görünümleri için mükemmeldir. Bu sayede boğazlı kazak ve yüksek bel bir jean pantolon ile konseptli kombin yapabilirsin. Öte yandan oversize kabanların karşısında yer alan blazer kabanlar daha klasik, kısa ya da uzun ceket görünümleriyle modern ve retro stilin bir karışımını sunar.

Kaban Kombinlerini Keşfet!

Sıcak ve Şık Kış Kombinleri için Pelüş Kabanlar

Pelüş, polyester ipliklerle tamamlanan hacimli ve sıcak tutan bir kumaştır. Yapısı sayesinde ısı yalıtımı sunmanın yanı sıra nefes almaya da devam eder. Bu sayede terlemeni önleyen bu kumaş yoğun kış günleri için de idealdir. Özellikle astarlı pelüş kaban çeşitleri kullanım açısından da pratiktir. Yünlü iplikleri astar sayesinde kıyafetinin üzerinde rahat hareket eder ve böylece giyip çıkarman da kolaylaşır. Öte yandan buklet kaban gibi kruvaze yaka ile tamamlanan pelüş kaban çeşitleri nötr renklerden uçuk tonlara kadar geniş bir yelpaze sunar. Şeker pembesi, bebek mavisi, krem rengi, kahverengi ve desenli pelüş kabanlar yoğun ilgi gören modeller arasındadır. Renkleri ve tasarımları sayesinde pelüş kabanları gündelik kullanımdan özel davetlere kadar giymen mümkündür. Pelüş kruvaze kaban şık kürke benzer görünümüyle hacimli kombinler elde etmen izin verir ve dikkat çekici renkte ayakkabı, çanta gibi aksesuarlara eksiksiz bir şekilde tamamlanabilir.

Sen de dilediğin kış görünümünü elde etmek için Quzu kaban koleksiyonlarını inceleyebilir, özgün stilini modern ve retro parçalarla birleştirerek moda ikonlarına taş çıkaracak kombinlere imza atabilirsin.

 

Etiketler: Buklet kaban Kadin kaşe kaban Peluş kaban Kadin kaban modelleri, oversize kaban Kaban kombinleri Blazer kabanlar, uzun kaban, kısa kaban, kruvaze kaban

 

Son Blog Yazıları

  • Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

    Kadınlar İçin Öne Çıkan Sokak Giyim Tarzları

  • Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

    Ofiste ve İşte Şıklık Tüyoları

  • Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?

    Büyük Bedende Etek Nasıl Kombinlenir?